Івано-Франківськ

Бронепотяг окупантів потрапив під обстріл ЗСУ між Мелітополем та Волновахою: вони самі зізналися

Пропагандисти оприлюднили репортаж, де показали бронепотяг. Окупанти визнали, що потрапляти на ньому під удар українських воїнів.

Бронепотяг окупантів потрапив під удар ЗСУ між Мелітополем та Волновахою: вони самі зізналися

Російські загарбники на бронепотязі потрапили під обстріл ЗСУ між Мелітополем та Волновахою. Цікаво, що про це розповіли самі окупанти. Про це пише ПІК з посиланням на 24 канал.

Як загарбники потрапили під обстріл на бронепотязі

Окупаційні війська продовжують використовувати архаїчну зброю 20 сторіччя для охорони своїх поки що тилових комунікацій. В одному з пропагандистських роликів похвалилися, що для патрулювання залізниці на Запорізькому напрямку використовують, зокрема, бронепотяг “Волга” зі складу залізничних військ армії Росії. Він курсує між тимчасово окупованими Мелітополем та Волновахою.

На оприлюднених кадрах видно, що цей бронепотяг за своєю схемою нічим не відрізняється від інших. Він має по локомотиву в голові та хвості, перед тягою стоять платформи із ЗУ-23-2, між тепловозами – вагони для особового складу, платформи з озброєнням та криті товарні вагони, ймовірно для перевезення боєприпасів.

“Втім, цікаво інше. Окупанти зізналися, що під час одного зі своїх рейсів між Мелітополем і Волновахою.потрапляли на бронепоїзді під удар ЗСУ. Також визнали, що залізничні комунікації по “коридору” між поки що окупованими Кримом та Донбасом щонайменше в деяких місцях перебувають під вогневим контролем ЗСУ”, – йдеться у повідомленні.

The Military Balance 2023 вказує, що за час повномасштабної війни Росії проти України структура залізничних військ країни-терориста нібито залишилася незмінною. Орієнтовно 29 тисяч особового складу, розподілених на 10 бригад зі складу чотирьох регіональних командувань.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено