Івано-Франківськ

Дітям полеглих військових Кутської громади вручили іменні кулони (ФОТО)

14 іменних кулонів-оберегів у формі обрамленого терновим віттям серця отримали сьогодні діти полеглих бійців із Кутської громади.

366716574 614128367565453 6188965152204909977 n scaled

Такі срібні серця вручають дітям загиблих захисників України в рамках проєкту «Батьківське серце», який реалізовується Громадською спілкою «Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове Братерство України».

Про це йдеться на сторінці Кутської селищної ради, пише ПІК.

“Іменні кулони вручають з 2019 року на знак глибокої шани та вдячності за подвиг своїх побратимів“, – розповів голова Спілки Леонід Климчук.

Захід пам’яті та шани розпочали виконанням Гімну України та хвилиною мовчання за загиблими у російсько – українській війні.

«Сьогодні нас об’єднала пам’ять… Пам’ять про тих, хто зі зброєю в руках став на захист рідної землі. Пам’ять про найрідніших людей, котрих, на жаль, не повернути, але які завжди житимуть у наших серцях», – звернувся до присутніх начальник відділу в Івано-Франківській області Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець.

Обереги зі срібла та подарунки дітям вручали голова ГС ВВЦО «Бойове Братерство України» Леонід Климчук, начальник відділу в Івано-Франківській області Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець, командир Івано-Франківського полку Спілки Михайло Йонда, командир Галицького полку Спілки Володимир Волошин, голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма і начальник відділення Косівського РТЦК та СП Юрій Голуб.

Освячені «Батьківські серця» отримала кожна дитина Косівщини, яка втратила на війні батька.

Окрім оберегів та подарунків від Спілки, діти також отримали пакунки солодощів за сприяння керівництва територіальних громад району.

Нагадаємо, 13 липня п’ятьом діткам полеглих військових Кутської громади такі ж кулони було вручено на заході – вшануванні, який відбувся  у Верховинській селищній ТГ.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено