Івано-Франківськ

До кінця серпня в Івано-Франківську працюватимуть 8 позашкільних закладів освіти (РОЗКЛАД)

В Івано-Франківську продовжують працювати Літні школи.

623395d depositphotos norenko.a.v 1320 scaled

До кінця серпня діти можуть відвідати  8 позашкільних закладів освіти.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків, передає ПІК.

У Міському центрі дитячої та юнацької творчості працює Літня школа «Сонячна майстерня». Заняття відбуваються щодня (понеділок-п’ятниця) з 12:00 до 13:30 год. Кожен день тижня – окремий напрям. Відвідати гуртки можуть всі охочі, за адресою: вул.Січових Стрільців, 37 (https://www.facebook.com/mcdut).

Також є Літня школа є у Міському центрі науково-технічної творчості. Гуртки – переважно технічного спрямування: авіа моделювання, технічне моделювання, технічний дизайн. А ще навчають фотомистецтву. Приходьте: вул. В. Івасюка, 38а у будні дні з 10:00 до 13:00. Детальніше на сторінці: https://www.facebook.com/profile.phpid=100088848309728

Майстерністю гри в волейбол та баскетбол з усіма охочими поділяться тренери Дитячо-юнацької спортивної школи №2 у будні дні з 10:00 – 12:00 год. Майстер-класи з волейболу відбуваються на базі Ліцею №22 та Ліцею №23, детальна інформація про запис на сторінці facebook.

Любителів футболу та шахів чекають тренери Дитячо-юнацької спортивної школи №3. До занять можна долучитись у понеділок та  середу з 11:00-15:00 на вул. В. Чорновола, 130. (Запис за номером телефону тренера – 0953210413 Андрій Васильович).

Грі в шахи♟ навчають у «Дебюті», за адресою вул. Незалежності, 152б (тренер – 0678874006 Ігор Мирославович). Заняття в понеділок та середу, всі деталі на facebook сторінці закладу https://www.facebook.com/IFDYSS3

У Центрі дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання діє «Академія дозвілля» – це творчі майстер-класи, рухливі ігри, заняття танцями та спортом, чаювання та екскурсії). Детальна інформація за посиланням: https://www.facebook.com/kluby17.

У Центрі освітніх інновацій на вул. Незалежності, 36 працює STEM – школа інновацій для вдосконалення знань іноземних мов: польська, німецька, французька мови. Одними з найпопулярніших гуртків є робототехніка та програмування. Детальніше на facebook сторінці: https://www.facebook.com/cei.if.ua

З 1 серпня стартував пілотний проект «Першокласники Незалежності» за авторською програмою «Буквик», який триватиме до 24 серпня.

Літня школа «Сонячний кут» працює на базі Центру «Культурно-універсальна територія «КУТ» (вул.Довженка, 55). Усі бажаючі можуть взяти участь в майстер-класах з ліплення з глини та стріт-арту. Також у КУТі навчають мистецтву спортивно-бальних танців. Деталі на сторінці: https://www.facebook.com/prostirkut .

Літня школа «Еко-бум» дарує екскурсії та еко-майстер класи від педагогів Міської дитячої екологічної станції.  Працює на вул. Ленкавського, 17. В понеділок та середу на юних екологів очікують цікаві майстер-класи просто неба, а у вівторок, четвер та п’ятницю – екскурсії локаціями міста, а також у теплицях та еко-ділянках закладу. Детальніше – на сторінці facebook https://www.facebook.com/ifmdes . Запис за номером телефону 0508517109.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено