Івано-Франківськ

У Києві пролунали кілька вибухів: куди впали уламки ракети

Вранці, 11 серпня під час повітряної тривоги у столиці працювала ППО.

У Києві пролунали кілька вибухів: куди впали уламки ракети

У Києві уламки збитої силами ППО ворожої ракети впали на територію однієї з дитячих лікарень. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація у Телеграм, пише ПІК.

«За попередньою інформацією, в Оболонському районі, на території дитячої лікарні впало декілька уламків. Дані щодо потерпілих та руйнувань з’ясовуються», – йдеться у повідомленні.

Пізніше мер Києва Віталій Кличко також додав, що окрім уламків ракети, які впали на територію однієї з дитячих лікарень столиці, виявлені ще два місця падіння в Оболонському районі Києва.

“На вулиці Богатирській пошкоджений дах приватного будинку. Також на Оболоні виявили уламок на відкритій місцевості в одному з дачних кооперативів. Постраждалих немає”, – написав він. 

До слова, вранці 11 серпня російські загарбники здійснили пуски аеробалістичних ракет “Кинджал”. Згодом було здійснено повторні пуски. В Повітряних силах закликали жителів Києва та області, а також Чернівецької, Житомирської, Вінницької, Хмельницької та Івано-Франківської областей терміново пройти в укриття.

У Києві, Хмельницькому, а також Вінницькій області було чутно звуки вибухів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено