Івано-Франківськ

Денис Шмигаль приїхав до Румунії: яка мета візиту українського прем’єра (ФОТО)

Очільник Уряду провів важливі та конструктивні переговори з Прем’єр-міністром країни Марчелом Чолаку.

Денис Шмигаль перебуває у Румунії: яка мета візиту українського прем'єра (ФОТО)

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль з офіційним візитом прибув до Румунії.  Там він із своїм румунським колегою домовилися про відновлення та вдосконалення транспортної інфраструктури, яку зруйнувала росія. Про глава Кабміну повідомив у соцмережі, пише ПІК.

“Плануємо відкривати нові пункти пропуску вздовж нашого спільного кордону для автомобільного, залізничного, морського та річкового сполучення. Також маємо намір впроваджувати механізми управлінням дорожнім рухом для зменшення заторів, спрощувати прикордонний, митний та фітосанітарний контроль”, – написав він.

Прем’єр додав, що здійснили обмін нотами про відкриття пункту пропуску між населеними пунктами Біла Церква та Сігету Мармацієй. Він буде працювати в цілодобовому режимі для пасажирського і вантажного сполучення.

“Також уряди України та Румунії підписали угоду про взаємне визнання документів про освіту. Це означає, що українці зможуть працювати за фахом, перебуваючи на території сусідньої країни. Вдячний румунським друзям та особисто Марчелу Чолаку за підтримку і солідарність”, – зазначив Денис Шмигаль.

366346731 843645853992190 9124325348651436121 n scaled

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено