Івано-Франківськ

На війні загинув військовий з Івано-Франківська – Остап Бринський (ФОТО)

Загинув Остап у бою під Бахмутом.

FB IMG 1692726713487

У бою під Бахмутом загинув військовий, громадський діяч з Івано-Франківська Остап Бринський, розповідає ПІК.

Це сталося 19 серпня, мінометний обстріл. Уламок від снаряду змусив його серце зупинитися, повідомила його дружина Младена Качурець.

Рік і 2 місяці він захищав українські кордони, суверенітет і незалежність, захищав нас із вами.

“Він також любив жити, вмів навіть у буденних дрібничках помічати щось смішне, іронічне, прекрасне. Моя найміцніша опора, моє джерело креативу і спокою. Соломійчин partner in crime, який вигадував найкращі розваги для неї і огортав нас усіх своїм теплом і внутрішнім світлом.

Він не був народжений для війни. Ніхто з нас не був. Але це було його свідоме рішення піти у військо. Його любов до нас, до людей, до життя не могла тримати його осторонь.

У нього було ще мільйон планів, у нас були спільні плани, ми мали прожити довге і щасливе життя, але тpиклятa pociя, pociяни відібрали в нього можливість їх реалізувати. А в нас відібрали його, наше щастя”, – написала вона.

Парастас відбудеться в середу, 23 серпня, о 19:00 в церкві св. Ольги і Володимира в м. Івано-Франківську, Вовчинецька 223.

Чин похорону – 24 серпня, о 12:00, Архикатедральний Собор Воскресіння Христового, Майдан Шептицького, 22, Івано-Франківськ.

“Приходьте провести Його, Він буде щасливий”, – додала Младена.

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено