Івано-Франківськ

Це цінність для кожного з нас: Зеленський привітав українців з Днем Незалежності (ВІДЕО)

У великій війні немає маленьких справ. Немає непотрібних. Немає неважливих. Це стосується і людей, і дій, і слів.

Це цінність для кожного з нас: Зеленський привітав українців з Днем Незалежності (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський подякував кожному, хто бореться та відстоює нашу Незалежність, пише ПІК.

“Сьогодні ми відзначаємо 32-гу річницю нашої незалежності – незалежності України. Це цінність для кожного з нас. І за це ми боремось. І в цій боротьбі важливий кожен. Бо ця боротьба за те, що важливо кожному. Це – незалежна Україна. Коли ми відзначаємо незалежність України, кожен може відчути в ній себе. І сьогодні я хочу присвятити це привітання саме тобі. Тобі, хто дає Україні незалежність”, – сказав глава держави.

Зеленський згадав у своєму відеозверненні наших воїнів, матерів, дітей, медиків, волонтерів, рятувальників, вчителів, електриків, піротехніків та на жаль тих, кого вже немає з нами, хто віддав життя за Україну.

“Тобі, воїне! Ти став на захист України. Я дякую кожному солдату й матросу, кожному сержанту й старшині, кожному офіцеру, кожному генералу. Вам – батькові українського воїна, вам – матері українського захисника. Всім українським родинам, які виховали у своїх дітях любов до України й відвагу боронити її щосили. Дякую кожному, хто чекає рідних із фронту, кожному, хто щодня молиться за них”, – додав президент.

Повне привітання, дивіться у відео:

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено