Івано-Франківськ

Стилістка Олени Зеленської розповіла, чим її здивувала перша леді

Зеленська казала, що їй "ок" носити одне й те саме.

Стилістка Олени Зеленської розповіла, чим її здивувала перша леді

Стилістка дружини президента Олени Зеленської Наталія Каменська вперше розповіла про роботу з першої леді. Вона вже майже два роки допомагає Олені Зеленській складати образи. Під час знайомства з дружиною президента стилістка була здивована. Про це пише ПІК з посиланням на УНІАН.

“Коли я заходила на посаду, в Олени Володимирівни був досить маленький гардероб: всього кілька рейлів одягу і десять пар взуття. І я була щиро здивована такою позицією”, – пригадала Каменська.

Стилістка розповіла, що тоді Зеленська їй сказала, що не хоче багато одягу. Перша леді не прагнула постійно з’являтися на публіці у щось новому, вона хотіла “смартгардероб”, у якому речі можна було б вдало поєднувати між собою. Зеленська казала, що їй “ок” носити одне й те саме, заявила Каменська.

Вона запропонувала Зеленській свої ідеї, показала, як хотіла б структурувати її гардероб. Після цього вони почали працювати над створенням образів та пошуком балансу.

“Олена Володимирівна має супервигляд, вона молода, красива жінка з очима, що горять, з гострим розумом. Вона справді класна, і мені хотілося, щоб гардероб не робив її ніким іншим, якимось умовним персонажем, ще однією першою леді, тільки підкреслював, продовжував її. Тому пару місяців ми шукали баланс”, – розповіла стилістка.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено