Івано-Франківськ

Олена Зеленська розповіла, через що “влаштовує сцени” чоловікові

Дружина президента каже, що знає свого чоловіка "краще, ніж будь-кого".

Олена Зеленська розповіла, через що "влаштовує сцени" чоловікові

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, що піклується більше про фізичне здоров’я Володимира, а не про психологічне. Про це вона сказала в в інтерв’ю The Guardian, пише ПІК.

“Він завжди хворіє після важких періодів. Він розслабляється, а потім іде і підхоплює вірус чи щось ще. Я намагаюся стежити за ним щодо цього, але, як і всі чоловіки, він не любить перевіряти температуру чи тиск. Але я намагаюся достукатись до нього, влаштовуючи сцени”, – розповіла вона.

Перша леді зауважила, що її чоловік, на відмінно від неї дуже швидко запам’ятовує тексти і може їх вимовляти. Він знає, як працювати із камерами. Але він не грає – у нього є навички для того, щоб говорити і робити це добре:

“Для мене неймовірно важко виступати на публіці, я щоразу відчуваю стрес, але для нього це природно”. 

Зеленська також додала, що знає свого чоловіка краще за будь-кого.

“І він така людина, яка у ситуаціях, коли всі кажуть, що щось неможливо, доводить справу до кінця та добивається свого. А також надихає решту. Він просто ніколи не здається – навіть коли здаються всі довкола нього”, – сказала дружина президента.

Олена не повідомила, куди виїхала з дітьми з Києва, щоб чоловікові довелося обирати між інтересами сім’ї та його президентськими обов’язками, адже сім’ю можна використати для тиску на президента.

Додамо, що раніше перша леді розповідала, як змінилася їх з президентом родина за час війни.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено