Івано-Франківськ

У Богородчанах відновили патріотичну програму “Чорний ліс” (ФОТО)

На жаль, дана програма останні чотири роки не проводиться на території області.

У Богородчанах відновили патріотичну програму "Чорний ліс" (ФОТО)

У Богородчанах ініціювали відновлення на своїх теренах патріотичної програми для молоді “Чорний ліс”. Змагання відбувалися в с.Саджава з 21 по 25 серпня.

Участь в програмі взяли п’ять команд-роїв, які представляли школи громади: «Старунські вовки» Старунського ліцею, «Побратими» Саджавського ліцею, «Опришки» Богородчанського ліцею №1 імені Олекси Гірника, «Бистриця» Підгірської гімназії, «Соколи» Богородчанського ліцею №2.

Загалом у програмі «Чорний ліс – 2023» взяли участь 45 учасників. Про це повідомляє Служба у справах дітей Богородчанської селищної ради, пише ПІК.

“Діти змагалися у конкурсах з основ пішохідного туризму, долікарської допомоги, стрільби із пневматичної гвинтівки, на краще виконання патріотичної пісні, представлення команди, видання таборової газети, польової кухні. Брали участь у спортивних змаганнях, вікторинах з історії визвольних змагань українського народу”, – йдеться у повідомленні.

За результатами 15 конкурсних етапів переможцями програми «Чорний ліс – 2023» стали «Старунські вовки» Старунського ліцею.

“Програма «Чорний ліс» виховала ціле покоління патріотів України, які зараз захищають її від російського окупанта, а багато з них віддали своє життя, щоб наша країна була вільною і незалежною”, – зазначив селищний голова Ростислав Заремба. 

Загалом всі учасники програми мали можливість відпочити, оздоровитися, набратися незабутніх вражень та позитивних емоцій, знайти нових друзів та весело провести час.

У Богородчанах відновили патріотичну програму "Чорний ліс" (ФОТО) 369260650 615119494134189 175640423486203422 n scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено