Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 28 серпня – 3 вересня 2023 року

У Риб буде важливий тиждень, а Терезам прогнозують багато цікавих та позитивних подій.

Ваш гороскоп на тиждень: 7-13 серпня 2023 року

Ваш гороскоп на найближчий тиждень може бути корисним орієнтиром у повсякденному житті. Що прогнозують зірки для усіх знаків зодіаку 28 серпня – 3 вересня 2023 року, пише ПІК з посиланням на ТСН.

ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Ви можете зустрітися з надмірною вимогливістю до себе та оточення, що призводить до напружень та конфліктів. Через зайвий контроль, тотальну перевірку всього і вся, ви можете втратити баланс у своєму житті. Постійне прагнення до досконалості та досягнення високих стандартів зараз не дасть результатів. Підсумок – менше стресу та більше гармонії. У вас є цілий тиждень, щоб зайнятися здоровим самоаналізом, навести лад у домі та в голові, побачити недоліки та виправити їх.

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 20 травня)

Посилюється ваша здатність проявляти себе та свої ідеї. Ви стаєте впевненішими, мова — переконливою. Це може допомогти вам привернути увагу до своїх проєктів та надихнути інших. Ваша підтримка не буде зайвою — адже про вас дізнаються справді все! Ваш управитель — Венера — виходить з ретрофази, і ця подія найкраще позначиться на вашому житті. Ви можете знайти нові ідеї та шляхи вирішення старих проблем. Головне цього тижня не поспішайте — ви й так попереду всіх інших!

БЛИЗНЯТА  (21 травня – 21 червня)

Всі складності цього тижня зумовлені ретроградною фазою руху вашого управителя – Меркурія. Публічна діяльність, виступи на публіці, часті поїздки та переміщення викликають стан стресу. Навколишні можуть говорити вам, що ви зосередилися тільки на собі коханому. Це може призвести до непорозуміння та конфліктів через недостатню увагу до думки та потреб інших людей. Важливо пам’ятати, що комунікація має бути взаємною та враховувати побажання всіх сторін.

РАК  (22 червня – 22 липня)

Ви схильні перебільшувати все — і це основна проблема, так само як і відсутність гнучкості. Через це будете оточені непорозуміннями та конфліктами. Експресивно-емоційне мовлення не завжди доречне, та й підвищувати голос теж необов’язково. Ви менш поступливі у своїй комунікації, схильні до впертості та наполегливості у захисті своїх ідей. Але йти на компроміси зайвим не буде. Намагайтеся чути не тільки себе — і тоді зможете яскраво заявити про себе та свої проєкти!

ЛЕВ (23 липня – 23 серпня)

Якщо у вас є можливість і бажання попросити у вашої другої половинки — саме зараз вас можуть почути. На роботі також можете взаємодіяти із протилежною статтю, зав’язувати службові романи. Але спочатку подумайте про наслідки, бережіть свою репутацію! Акуратніше з висловлюваннями, своїми думками, у першій половині тижня активно працюєте, після пливете за течією. Прекрасна можливість домовитися з партнерами та отримати від них силу та міць.

ДІВА  (24 серпня – 23 вересня)

Для вас тиждень буде гармонійним і напруженим одночасно, тому вибирайте правильний час для здійснення задуманого. Ваш управитель — Меркурій — переміщується ретроградно за вашим знаком, статус планети сильний, тому серйозних неприємностей не буде. Але зовнішнє тло важкувате, що дає деяку невпевненість, занепад сил. Висновок — більше відпочивайте та не думайте про погане! Не бійтеся йти вперед, слухайте свою інтуїцію і дуже уважно аналізуйте інформацію, що до вас надходить.

ТЕРЕЗИ (24 вересня – 23 жовтня)

Закінчується довгий період складнощів і попереду на вас чекає багато цікавих і позитивних подій! Венера — ваш управитель — виходить із фази ретроградності, і це відкриє вам безліч можливостей. Вам хочеться спілкуватися, розмовляти, комунікувати, але небезпека зараз у тому, що ви не розумієте, коли кажете зайве. У день повні 31 серпня великий ризик опинитися в ілюзіях і піддатися на провокації незнайомців. Думайте та зважуйте кожне слово, не довіряйте незнайомцям та намагайтеся обманювати інших.

СКОРПІОН  (24 жовтня – 23 листопада)

Багато спотвореної інформації, хитрих та недобросовісних людей навколо. Але ви сильні, маєте необхідний ресурс. Найкраще зайнятися індивідуальною роботою, уникати неадекватних міркувань, зокрема пов’язаних із військово-політичними цілями. Цілком можливо у вашому оточенні є таємний недоброзичливець, тому будьте уважними та не реагуйте на провокації. Чим тихіше ви діятимете, тим більше користі отримаєте для себе в цьому нестабільному світі.

СТРІЛЕЦЬ  (24 листопада – 21 грудня)

З’являється багато прихильників, тих, хто готовий йти за вами та разом вирішувати глобальні завдання. Фінансовий успіх буде даватися складніше, доведеться попрацювати. Родичі можуть дивувати своїми емоційними сплесками. Будьте обережнішими — тиждень несе нестабільність, що може проявлятися у різних життєвих моментах, а сюрпризам ви не завжди будете раді. Є шанс вивести бізнес на новий рівень, запровадити інноваційні методи, дозволити вийти собі за рамки та подивитися ширше на світ.

КОЗОРІГ (22 грудня – 20 січня)

Думки плутаються, немає чіткості та зрозумілості. Необхідно звертати увагу на кожну дрібницю, тому що наслідки можуть бути грандіозними. І тут питання не в тому, хорошими чи поганими вони будуть, а в їхній несподіванці. Але саме такі неоднозначні періоди дозволяють щось змінити у вашому житті, круто його повернути, чому б не довіритися долі? А може, ви самі прагнули змін, але ніби чогось не вистачало. Зробіть маленький крок у нове, а далі спостерігайте, куди приведе дорога.

ВОДОЛІЙ (21 січня – 20 лютого)

Точка зростання та розвитку десь у вирі складнощів. Вирішуючи побутові та фінансові питання, будьте обережними з власними емоціями. Менше амбіцій та самохвальства, а більше справ та бажань. Слушний час не для того, щоб гори згорнути, а щоб позбавитися приземлених робіт. Будь-яка розумова праця в цей період принесе максимальну віддачу незабаром. Тиждень ідеально підходить для того, щоб яскравіше виявити свою любов та турботу до близьких людей, а також залучити нові романтичні стосунки.

РИБИ (21 лютого – 20 березня)

Важливий тиждень для вас. Багато що змінюється — і протистояти цьому неможливо. Настав час чіткіше розібратися у своїх цілях та амбіціях, відрізнити свої власні досягнення від колективних та вибудувати грамотний план розвитку на майбутнє. Вас буде трохи роздирати протиріччя між емоціями та логічними висновками, і, безумовно, краще схилитися у бік розуму. Намагайтеся завершити всі короткострокові проєкти і не думайте розпочинати довгострокові, відкладаючи на потім навіть найперспективніші починання

  • Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі!

Переглядайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено