Івано-Франківськ

Медики Івано-Франківщини отримали грамоти від Валерія Залужного (ФОТО)

Нагородили тих, хто займається реабілітацією військових.

368294039 608855711417806 2068083102595225695 n scaled

29 медиків Івано-Франківщини отримали грамоти від Валерія Залужного.

Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

“Допомагати військовим і державі само собою приємно. А чути слова вдячності від наших героїв і знати, що держава нас також цінує — це подвійна радість”, — діляться враженнями терапевтки госпіталю ветеранів війни міста Коломия Богдана Мельник і Олександра Лесик.

Колеги працюють у реабілітаційному відділенні, займаються відновленням втрачених функцій військових: займаються з пацієнтами на тренажерах, вчать вправлятися з протезами.

Олександра Лесик розповіла свою історію військового із травмою спинного мозку, якого їй вдалося “поставити на ноги”:

“Його до нас привезли лежачим. Через деякий час реабілітації він зміг сам пересуватися на колісному кріслі. Потім волонтери передали для нього електричне колісне крісло. І нарізі він реабілітується в Норвегії. Знаємо, що справи у нього з кожним днем все краще”, — розповідає терапевтка.

Деякі лікарі навіть після виписки підтримують дружні стосунки зі своїми пацієнтами. Наприклад, фізичний терапевт ОКЛ Роман Лісовський досі спілкується з військовим, який після лікування повернувся на фронт:

“Недавно хлопець, який поступив з неробочою стопою, скинув мені відео, де він знову бігає на передовій”, — пригадує терапевт.

 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено