Івано-Франківськ

В одному із ліцеїв Франківська оновили шкільну їдальню

У приміщенні зробили ремонт та встановили потужну вентиляцію.

FB IMG 1694110921768 scaled

У ліцеї №3 оновили шкільну їдальню, тепер тут не лише смачно, але й комфортно та безпечно. Нові меблі, роздаткові та буфет з великим асортиментом. Враховуючи, що їдальня у підвальному приміщенні, тут встановили потужну вентиляцію, а сама їдальня є ще й укриттям під час тривоги.

 «Важливо було зробити вентиляцію, зробити освітлення. Також ми замінили всю сантехніку, мається на увазі, ми поставили нові умивальники, ми поставили нові сушки для того, щоби діти могли помити руки, ми поставили ящики для збору сміття. Також для укриття і їдальні були закуплені всі нові меблі», – розповідає директорка ліцею №3 Наталія Микула.

FB IMG 1694110916760 scaled

Новою у шкільній їдальні стала і можливість оплати безготівково. Вже кілька днів учні та вчителі можуть розраховуватися за харчування та смаколики у буфеті банківською карткою або гаджетами, на яких є електронний гаманець.

FB IMG 1694110911848 scaled

Також у ліцеї №3 розширили сховище. Буфет та їдальню тут використовують як і укриття №2. Одночасно тут можуть перебувати до 120 осіб. Це зручно, адже, якщо під час обіду буде тривога, діти продовжуватимуть їсти, не відволікаючись.

Як і минулого року, каже міський голова Руслан Марцінків, пріоритетними у закладах освіти залишаються безпека дітей та енергозбереження у закладах, щоби маленькі франківці могли у теплі та затишку здобувати знання.

До слова, у ліцеї №3 діють два укриття, які здатні убезпечити усіх школярів першої чи другої зміни, а також цього року у навчальному закладі відкрили сучасний клас безпеки. Його також тут використовують не лише як навчальне приміщення, але й сховок на випадок тривоги.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено