Івано-Франківськ

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною, – Генштаб

Триває п’ятсот шістдесят друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

FB IMG 1694189208094 scaled

Протягом доби відбулось 24 бойових зіткнення. Ворог завдав 10 ракетних, 60 авіаційних ударів, здійснив 37 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ ввечері 8 вересня, пише ПІК.

“Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. На Лиманському Сили оборони відбили атаки противника в районі Новоєгорівки Луганської області. На Бахмутському напрямку ворог завдав авіаційного поблизу біля Білої Гори Донецької області. На Авдіївському напрямку наші захисники відбили атаки противника в районі Авдіївки Донецької області. На Мар’їнському напрямку українські воїни продовжують стримувати наступ російських військ в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області”, – йдеться у повідомленні.

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, знищують ворога та крок за кроком звільнюють окуповані території, мають успіх в районі південніше Роботиного, закріплюються на досягнутих рубежах.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 1 – по позиціям зенітно-ракетних комплексів противника.

Підрозділами ракетних військ та артилерії уражено 1 склад боєприпасів, 9 артилерійським засобів, 6 пунктів управління, 1 станцію радіоелектронної боротьби противника.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено