Івано-Франківськ

Калуських воїнів нагородили відзнаками за заслуги перед Прикарпаттям (ФОТО)

Вчора у Галичі відбувся третій благодійний аукціон на підтримку прикарпатських воїнів.

376826773 332864719265035 6113073016646345731 n

У ході аукціону почесними відзнаками нагородили наших калуських воїнів Віктора Чернегу та Івана Кудибіна.

Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда, пише ПІК.

Віктор Чернега у 2014 році під час третьої хвилі мобілізації був призваний до Національної гвардії України. Після навчання відправлений у Луганську область, пройшов Дебальцевський котел, після цього служив у Артемівську та Бердянську. Демобілізований у 2015 році.

“Після звільнення їздив на схід як волонтер. А з перших днів повномасштабного вторгнення працює інспектором офіцерів запасу Калуського РТЦК та СП, зустрічає загиблих героїв, організовує для них почесні кортежі, підтримує рідних”, -зазначив Найда.

У 2016 році за мужність і самопожертву, виявлені у боях за територіальну цілісність і суверенітет нашої держави нагороджений медаллю «За гідність та патріотизм».

Також нагороджений відзнакою Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради «За бойову звитягу».

Іван Кудибін – активний учасник Помаранчевої революції та Революції Гідності.

У серпні 2014 року під час третьої хвилі мобілізації призваний до лав Збройних Сил України в числі інших військових пенсіонерів. Служив у найгарячіших точках, був командиром взводу.

24 лютого 2022 року пішов до військкомату, потрапив до 10 бригади, яка обороняла Київську область. У травні 2022 року звільнений за віком.

Активний громадський діяч регіону, спільно з побратимами організовує почесний ескорт для воїнів, які повертаються «на щиті», підтримує рідних загиблих героїв. Займається військово-патріотичним вихованням молоді.

У 2016 році нагороджений медаллю «За гідність та патріотизм». Нагороджений відзнакою Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради «За бойову звитягу».

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено