Івано-Франківськ

У Болехові продовжують ремонтувати дороги: що вже зробили (ФОТО)

Ремонт дорожнього полотна вулиць міста з асфальтним покриттям працівники Болехівського комунального підприємства виконують власними силами.

376732656 613291397646658 8245448278450713028 n scaled

Залучити фахові підрядні організації та провести капітальний ремонт комунальних доріг цьогоріч не вийшло у зв’язку з тим, що близько 6 мільйонів гривень, які були передбачені на ремонт місцевих доріг,  спрямували на підтримку ЗСУ.

Про це інформує Болехівська міська рада, пише ПІК.

Тож, щоб хоч трохи покращити проїзд на міських вулицях, де їздить найбільше автотранспорту, критичні, аварійні ділянки доріг вже відремонтували.

Зокрема, комунальники усунули ямковість на таких вулицях з асфальтним покриттям: Петрушевича, Мазепи, Січових Стрільців (до місцевого кладовища та довкола нього), частково на вул. Кобринської. Цей ремонт провели за методикою задування вибоїн бітумною емульсією з допомогою гудронатора, який був придбаний за кошти місцевого бюджету.

Крім цього, у місті ремонтують ґрунтові дороги. Ці роботи виконує підрядник, з яким міська рада уклала договір найму техніки. А також закупила певну кількість щебенево-піщаної суміші.

“Найперше працівники організації розчищають узбіччя доріг та сплановують дорожнє полотно грейдером. Відтак критичні ділянки доріг вирівнюють щебенем. Вже провели такі роботи на вулицях Дрогобича, Грушевського, Млинарській, Хмельницького, Миру, Волоській,  Винниченка”, – йдеться у повідомленні.

Зі слів міського голови Івана Яцинина, ремонт дорожнього покриття комунальних доріг нашої громади продовжуватиметься і надалі.

“З-поміж усіх вулиць в місті, ці – найбільше потребували ремонту. Саме тому почали саме з них.  Намагаємося в найкоротші терміни завершити усі роботи, аби розпочати ремонт й інших проблемних ділянок у Болехові та сільських населених пунктах нашої громади”, – зазначає Іван Васильович.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено