Івано-Франківськ

На Калущині радилися, як запобігти аварійним ситуаціям в найбільшому селі громади (ФОТО)

Щодня вулицями Голині переміщається безліч людей, сотні дітей поспішають до навчальних закладів.

На Калущині радилися, як запобігти аварійним ситуаціям в найбільшому селі громади (ФОТО)

На Калущині часто спостерігають за аварійними ситуаціями на ділянці дороги Н10 у селі Голинь. Порушення водіями правил дорожнього руху можуть призвести до біди. Про це повідомив голова громади Андрій Найда, пише ПІК.

“Тож сьогодні спільно зі старостою с. Голинь Тарасом Кушликом, депутатом міської ради, активним мешканцем с. Голинь Іваном Мазуриком, начальником УЖКГ Тарасом Фіцаком, навідалися до Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області, щоб напрацювати відповідні механізми роботи щодо запобігання аварійних ситуацій на цій ділянці дороги”, – написав він.

Домовилися, що найближчим часом проведуть координаційну раду, де визначиться з правилами організації дорожнього руху. Буде укладений договір з проєктною організацією, яка сформує проєкт для внесення змін у дорожній паспорт.

“Також будемо взаємодіяти з поліцією, щоб встановити на проблемній ділянці камери відеофіксації швидкості. Обговорили й питання щодо нанесення дорожньої розмітки на вулицях Окружна, Литвина, Мостиська, Глібова. Найближчим часом планується виконання цих робіт”, – додав очільник Калуша.

До слова, село Голинь – одне з найбільших у Калуській громаді. Кількість населення – 5200 мешканців.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено