Івано-Франківськ

Найкращі слоти за мотивами кінострічок

Слоти за мотивами відомих кінофільмів від найкращих виробників. Бонусні ігри та оригінальні ігрові рішення у них.

Світи азартних ігор та кінематографу тісно пов’язані між собою. Кіноіндустрія налічує безліч прикладів, коли мисливці за вдачею ставали головними героями кіношедеврів, а тонкощі гри розкривав закручений сюжет. Сучасні провайдери не лишаються в боргу та роблять у відповідь цікаві слоти, тематика яких заснована на знайомих образах з кіно.

Jumanji від NetEnt

Відома стрічка про шукачів пригод, що стала класикою голлівудського кінематографа, знайшла своє втілення в ігровому автоматі від іменитих розробників студії NetEnt. Перш за все, Джуманджі приваблює нестандартною побудовою ігрового поля – воно складається з п’яти барабанів, проте крайні містять три символи, 2 та 4 – по чотири символи, а центральний – п’ять. Це урізноманітнює ігровий процес, а кількість виграшних ліній складає 36. Як у однойменній стрічці на гравця тут чекає безліч несподіванок – на барабанах будуть з’являтися крокодили, проноситимуться носороги та бешкетуватимуть дикі мавпи. Все це буде сповіщати про бонусні функції гри. Проєкт сподобається тій категорії гравців, які полюбляють часті виграші та обирають ігрові автомати з низькою волатильністю.

1 5

Jungle Book від YGGDRASIL

Історія про Мауглі знайома всім з дитинства, а відтепер доступна ще й у вигляді цікавого слота. Ігровий автомат виділяється серед інших сучасною графікою та оригінальним підходом до геймплею – гра має 5 персонажів, для кожного з яких притаманний власний стиль гри та спеціальні можливості. Це один з тих слотів, на вивчення якого знадобиться час, адже додаткових функцій тут дійсно вистачає:

  • Додаткове обертання;
  • Множники виграшу;
  • Синхронізовані барабани;
  • Символи wild, що розширюються та інші.

Jungle Book має 68 ліній виплат.

Peaky Blinders від Pragmatic Play

Слот за мотивами кримінального серіалу Гострі козирки, виконаний досить просто, у впізнаваному стилі Pragmatic Play – ігрове поле розроблено за класичною схемою 5х3, у якості ігрових символів використано зображення головних героїв серіалу, а на фоні звучить знайомий саундтрек. 

Головною особливістю Peaky Blinders є бонусний раунд з безкоштовними обертаннями двох видів. У першому випадку кожен символ персонажа отримує випадковий грошовий номінал, а у другому символи персонажів фіксуються на барабанах і запускається повторний спін.

2 4

Jurassic Park від Microgaming

У цьому слоті розробники дійсно спробували передати атмосферу фільму Парк Юрського періоду за допомогою реалістичної графіки та музичного супроводження. Окрім основного режиму, який пропонує 5 барабанів з трьома рядами ігрових зображень, ігровий автомат Jurassic Park цікавий оригінальною бонусною грою. Кожен раунд з безкоштовними обертаннями матиме персональні властивості в залежності від того, який з динозаврів випаде гравцю. Усього можна зустріти 5 різних динозаврів, які запускатимуть випадкові множники або збільшуватимуть кількість wild символів.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено