Івано-Франківськ

Бронювала подрузі місце в автобусі: жителька Тернопільщини втратила 1500 гривень

Дівчина на прохання знайомої вирішила скористатися платформою для надання послуг з перевезення.

Бронювала подрузі місце в автобусі: жителька Тернопільщини втратила 1500 гривень

Жителька Тернопільщини втратила майже півтори тисячі гривень, бронюючи подрузі місце для поїздки за кордон. Про це повідомляє обласна поліція, пише ПІК.

“Вона знайшла перевізника, котрий зі Львова до Кракова брав плату у розмірі майже півтори тисячі гривень.Коли було здійснено бронювання, перевізник написав тернополянці в месенджер про те, що потрібно внести оплату і кинув номер банківської карти, хоча не мав права цього робити”, – йдеться у повідомленні.

Не підозрюючи обману, тернополянка перекинула півтори тисячі гривень. Проте наступне повідомлення змусило її засумніватися у доброчесності перевізника, адже той вимагав повторно внести оплату, мовляв, вона зробила помилку під час перерахунку грошей. За заявою потерпілої поліцейські розпочали кримінальне провадження.

“Водій не має права вимагати будь-якої оплати перед початком поїздки – така умова чітко прописана в умовах користування платформою послугами якої скористалася потерпіла. Тому, якщо після бронювання ви отримуєте в приватні повідомлення сповіщення про те, що потрібно оплатити вартість поїздки – відмовтеся від послуг такого перевізника”, – наголосили у поліції. 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено