Івано-Франківськ

«Нерви не витримали»: мер Бурштина під час сесії встав і пішов геть (ВІДЕО)

У мережі поширили відео, де Василь Андрієшин сказав лайливе слово і просто вийшов із сесійної зали.

«Нерви не витримали»: мер Бурштина під час сесії встав і пішов геть (ВІДЕО)

Мер Бурштина Василь Андрієшин не стримав емоцій під час сесії міської ради. Ймовірно, щось його дуже сильно розізлило. Відео поведінки очільника міста оприлюднили у Фейсбук- спільноті «Бурштинський парламентський канал», пише ПІК.

«Пішов майже по англійськи. Тихо, не попрощавшись. Правда, нова апаратура в новій сесійній залі не дозволила зробити це зовсім тихо. “Йой, бл…ть”. Що ви творите, депутати? Навіщо робите нерви очільнику міста? Не готова людина до таких подій. Їй комфортно на виконкомі, де всі свої», – написали у дописі до відео.

Як повідомили ПІК власні джерела у Бурштині, пан Андрієшин інколи може дозволити собі таку поведінку під час засідань чи сесії, коли немає згоди у затвердженні тих чи інших питань, хоча матюків від нього ще у прямому ефірі не чули.

Сам очільник Бурштина цю ситуацію поки ніяк не прокоментував.

«Міському голові варто все ж змінити тон спілкування з підлеглими. Більшість з яких, в міськраді працювали з кількома його попередниками. І будуть працювати з наступниками. І пильнувати, щоб часом хтось не звільнився з його ініціативи», – порадили Андрієшину дописувачі в соцмережі.

Також днями у соцмережі з’явився ще один допис про те, що голова Бурштинської громади дозволяє собі у не дуже гарному тоні спілкуватися з людьми, може навіть і погрожувати.

«А ще лунали такі фрази в мій бік, що можу осліпнути, чи хочу осліпнути. На що запитав в нього, чи це погроза. Навіть і не знаю що думати тепер. Але маю докази, що ця розмова відбулася (відео).Це так на всяк випадок, якщо раптово всліпну, чи ще щось», – написав Ігор Федорченко у групі «Бурштин city»

До слова,  раніше міський голова Василь Андрієшин видав розпорядження про організацію щомісяця (кожен третій вівторок) виїзних прийомів громадян у старостинських округах Бурштинської громади.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено