Івано-Франківськ

Виборював свободу: на війні загинув ще один військовий з Прикарпаття (ФОТО)

І знову трагічна звістка прийшла до Калуського району.

Vichna pamyat39 scaled

За вільну Україну віддав своє життя солдат Стрілець Роман Михайлович, житель села Станькова Верхнянської територіальної громади, 1970 р. н.

Про це повідомила голова Калуської РДА Жанна Табанець, пише ПІК.

Роман Стрілець служив у ЗСУ навідником 3 механізованого відділення 1 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини.

Відданий Військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши свій обов’язок у бою за Батьківщину, боєць загинув внаслідок артилерійського обстрілу в Запорізькій області 18 вересня 2023 року, отримавши поранення, несумісні з життям. Смерть пов’язана із захистом Батьківщини та виконанням службових обов’язків.

“Герой віддав своє життя заради свободи й мирного неба над Україною. Він назавжди залишиться у пам’яті тих, хто його знав, мужнім і вірним сином українського народу та відважним воїном. Для усіх нас він є прикладом патріотизму і самопожертви. Не забудемо його подвиг! Висловлюю співчуття рідним та близьким, разом з вами низько схиляю голову у скорботі”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 7 вересня, у бою за Україну, на Запоріжжі загинув калушанин Вадим Жуков.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено