Івано-Франківськ

На Львівщині посилюють заходи безпеки: що зміниться

Зокрема, відновлять блокпости та обмежать рух транспорту на певних трасах.

На Львівщині посилюють заходи безпеки: що зміниться

На Львівщині Рада оборони на засіданні у четвер, 28 вересня, ухвалила рішення про посилення безпекових заходів на території області. Відповідні рішення ухвалили, заслухавши інформацію правоохоронців та військових про ситуацію в регіоні, пише ПІК.

“На головних трасах, зокрема, на в’їздах до Львова відновлять блокпости. Ухвалені заходи мають сприяти контрдиверсійній роботі та громадській безпеці перед початком опалювального сезону та зважаючи на ризики російських атак по енергетичних та інших стратегічних об’єктах”, – йдеться у повідомленні.

Речниця СБУ Львівщини Роксолан Яворська зазначила, що патрулювати на блокпостах будуть працівники поліції, Нацгвардії, військової служби правопорядку та СБУ. Також посилять безпекову роботу на прикордонних контрольних пунктах.

«Працівники ТЦК не будуть присутні при забезпеченні безпекових заходів», – зауважила вона.

Також під час комендантської години у час повітряних тривог обмежуватимуть рух транспорту на певних ділянках трас, зокрема, на об’їзній дорозі Львова.

Такі обмеження будуть здійснювати за вказівкою військових. Він пояснив, що це допоможе роботі повітряного командування «Захід» щодо виявлення та збиття ворожих дронів-камікадзе, адже гучний звук деяких видів транспорту перешкоджає роботі військових.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено