Івано-Франківськ

У Франківську створили клуб для підлітків «Підкрадулі»

Підлітків навчають фінансовій грамотності, психології, лідерству, створенню власних проєктів, цілепокладанню та комунікації.

IMG 3948 scaled

В Івано-Франківську створили клуб для підлітків «Підкрадулі», де навчають фінансовій грамотності та психології, грають в моделюючі ігри та обговорюють актуальні теми. Клуб об’єднав місцевих підлітків і вимушених переселенців.

«Ми граємо, спілкуємось. У мене тут вже є друзі. Ми дізнаємося багато чого нового. Наприклад, на минулому занятті ми говорили про енергозбереження. Мені дуже подобається тут дружня та відкрита атмосфера», – розповіла 13-річна Віра Міндабаєва з Полтави.

Назву клубу юні відвідувачі вигадали самі. «Ідею називатись «Підкрадулі» запропонувала моя подруга Анжеліка. Ми пропонували різні назви – їх було багато, а потім проводили голосування. І ця назва перемогла, адже за неї проголосувала більшість», – каже 11-річна Олександра Скорик із Сєвєродонецька на Луганщині.

Ментором клубу є Арсен Андрейчук – фахівець із фінансової грамотності, молодший лейтенант ЗСУ, випускник кафедри військової підготовки ПНУ ім. В. Стефаника.

Mentor klubu scaled

«Наразі я є чинним військовослужбовцем. Навчався за спеціальністю математичне та програмне забезпечення Збройних Сил, отже можу займатися кібербезпекою та зв’язком. Водночас мені подобається ділитись своїми знаннями. Спочатку я читав у Гончаренко центрі курс із фінансової грамотності для підлітків, а потім ми вирішили розширити нашу діяльність і перетворились на клуб, в якому багато різних напрямків – від самопізнання та психології, до екології та комунікацій. Я щиро тішуся, що у нас сформувався чудовий, активний колектив, який прагне знань і розвитку», – підкреслив куратор клубу.

Читайте також у рубриці ПІК-АНОНСИ: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено