Івано-Франківськ

На Франківщині вибухнув нафтопровід, травмувалися люди (ФОТО, ВІДЕО)

На місці почалася пожежа, вогонь перекинувся на будинок.

photo1696088653 scaled

Сьогодні, 30 вересня, о 17:00 поблизу села Стримба Надвірнянського району, стався вибух нафтопроводу (діаметром 150 мм), пише ПІК.

“Внаслідок вибуху відбулося розлиття нафтопродуктів вздовж потічка на площі 100 м кв. та горінням, з розповсюдженням вогню на приватний будинок. Наразі засувки на нафтопроводі перекриті. На місці працюють рятувальники”, – про це інформують на Facebook-сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій України.

Внаслідок вибуху постраждали люди. За інформацією голови Надвірнянської громади Зіновія Андрійовича, п’ятеро людей з опіками різного ступеню знаходяться в Надвірнянській центральній районній лікарні. Серед них двоє дітей.

Причини пожежі наразі не відомі.

“Я не фахівець, але скажу, що пройшовши по берегу річки Стримба, можна побачити великі об’єкти розливу нафти. Знаємо, що нафта просто так, від окурка, не горить. Не відомо, що відбулося. Дивна ситуація”, – зазначив Зіновій Андрійович.

 

Оновлено: рятувальники ліквідували пожежу розлитих нафтопродуктів та допоміжної споруди на площі 20 м кв., що сталися внаслідок пориву нафтопроводу.

“Постраждали 6 осіб, з них 2 дітей, яких госпіталізовано до лікарні. Засувки на нафтопроводі перекриті.  На місці події залучалися 18 осіб та 4 одиниці техніки ДСНС”, – інформують в ДСНС України. 

Оновлено: станом на 20:00 стало відомо, що постраждали 9 людей. Двоє дітей і троє дорослих, за попередньою інформацією, у критичному стані, з численними опіками тіла (понад 70 відсотків). Їх доправлено до лікувальних закладів району та надається вся необхідна допомога.

Ще чотирьом людям надано необхідну медичну допомогу на місці.

У поліції повідомили, що витік нафти до  потічка, що у лісовому масиві, відбувся у результаті розгерметизації трубопроводу. Попередньо, стороннього втручання не виявлено. Причина пожежі встановлюється.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено