Івано-Франківськ

Вибух на Надвірнянщині: 9 людей постраждали. Що відомо про їхній стан (ОНОВЛЕНО)

В постраждалих численні опіки тіла.

photo1696088653 scaled

Внаслідок вибуху на нафтопроводі у Стримбі, постраждали 9 людей, повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, пише ПІК.

“Двоє дітей і троє дорослих, за попередньою інформацією, у критичному стані, з численними опіками тіла (понад 70 відсотків). Їх доправлено до лікувальних закладів району та надається вся необхідна допомога”, – йдеться у повідомленні.

Ще чотирьом людям надано необхідну медичну допомогу на місці.

Станом на 21:10 стало відомо, що у важкому стані двоє хлопчиків 11 та 8 років, які постраждали від вогню.

“У них значні площі опіків тіла.Одного з них уже доставлено до Івано-Франківської обласної лікарні і надається уся необхідна допомога. Зараз медики роблять все можливе, щоби стабілізувати стан другої дитини і транспортувати до ОДКЛ”, – повідомила голова Івано-Франківської ОДА.

Також госпіталізовані троє дорослих 35, 39 та 58 років.

“Двоє з них перебувають у важкому стані, ще одна людина – у середньому ступені важкості. В усіх постраждалих – опікові травми. Їх було доставлено до найближчої лікарні, де надано необхідну допомогу. Постраждалих готуються прийняти обласні медзаклади в опікові відділення”, – йдеться у повідомленні.

Ще четверо постраждалих оглянули медики, які працювали на місці події. У людей виявлено незначні опіки і надано необхідну медичну допомогу. Від госпіталізації вони відмовились.

Нагадаємо, сьогодні о 17:00 у селі Стримба Надвірнянської громади загорівся нафтопровід, вогонь перекинувся на приватний будинок.

Залишки нафтопродуктів у місцевому потічку обробили сорбентом. Облаштовані сім бонових огороджень, на місці чергують рятувальники, інформують у ДСНС.

У поліції повідомили, що витік нафти до  потічка, що у лісовому масиві, відбувся у результаті розгерметизації трубопроводу. Попередньо, стороннього втручання не виявлено. Причина пожежі встановлюється.

FB IMG 1696094661856 scaled

FB IMG 1696094663582 scaled

FB IMG 1696094665349 scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено