Івано-Франківськ

Що заважає карати заклади за роботу в комендантський час: відповідь МВС

Зокрема, поліцейські «однозначно не ігнорують» роботу клубу в столиці, але змусити власників притримуватись правил не виходить.

Що заважає карати заклади за роботу в комендантський час: відповідь МВС

Міністр внутрішніх справ (МВС) Ігор Клименко зазначив, що у поліції немає правового механізму для притягнення до відповідальності клубів і ресторанів, які працюють у комендантську годину.

Про це він сказав у коментарі “Українській правді”, журналісти якої навідалися до столичного нічного клубу «Бохо». Незважаючи на комендантську годину той працював та активно приймав відвідувачів, пише ПІК.

«Такі заклади маскують свою роботу. За зовнішніми ознаками і не скажеш, що ресторан чи клуб працює: у вікнах темно, музики немає. Пропускають клієнтів приховано, за попереднім записом. У поліцейських немає підстав вломитися всередину. Для цього потрібна санкція суду», – зауважив міністр. 

За його словами, по Києву працюють спеціальні патрулі, які чергують біля закладів, по яким громадяни неодноразово повідомляли про порушення.

«Але це напівміри. Вирішення цього питання – комплексне і потребує залучення різних органів влади. Якщо простіше: дайте правовий механізм, будемо використовувати», – додав Клименко.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено