Івано-Франківськ

Переймали досвід колег: рятувальники Прикарпаття відвідала Польщу (ФОТО)

Делегація рятувальників Прикарпаття з колегами з інших областей з робочим візитом відвідала місто Валбжих Республіки Польщі.

386166470 633070112315689 6431240493946562588 n scaled

У період з 1 по 4 жовтня прикарпатські рятувальники спільно з колегами з Вінницької, Львівської та Тернопільської областей з робочою поїздкою відвідали місто Валбжих Нижньосілезького воєводства Республіки Польща.

Про це інформує Головне управління ДСНС в Івано-Франківській області, пише ПІК.

Там вони  взяли участь у проведенні комплексних навчань місцевої пожежної служби спільно з підрозділами Добровільних пожежних формувань.

В ході навчань було відпрацьовано порядок дій при :

  • ліквідації лісової пожежі
  • вибуху на шахті
  • аварії на промисловому виробництві.

Під час аварійно-рятувальних робіт також залучалися українські кінологи-рятувальники. Також було обговорено систему підготовки та сертифікації собак, шляхи мотивації їх для тривалої роботи в стресових для тварин умовах.

“Проаналізувати роботу польських колег та перейняти професійний досвід роботи, разом із надзвичайниками України також мали змогу фахівці з Німеччини та Чехії. Проведені навчання стали початком для налагодження партнерства між вогнеборцями Нижньої Сілезії та рятувальниками з України“, – йдеться у повідомленні.

Під час візиту було підписано угоду про наміри партнерства та спільної діяльності між Асоціацією пошуково-рятувальних робіт Добровільної пожежної охорони у місті Валжбих та надзвичайниками з Вінницької, Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей.

“Надалі, це слугуватиме налагодженням довгострокового та взаємовигідного співробітництва, здійснюватиметься обмін інформацією, поглядами та досвідом, а також дасть можливість участі та реалізації спільних проєктів і програм”, – додали в ДСНС.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено