Івано-Франківськ

У Франківську богатирським турніром вшанували пам’ять захисника України

У Франківську вшанувати пам’ять загиблого на війні героя Володимира Бучинського. Спогадами про чоловіка Володимира поділилася і дружина Тетяна Схаб, яка

MyCollages 2023 02 18T082034.210 scaled 1

У Франківську вшанувати пам’ять загиблого на війні героя Володимира Бучинського.

Спогадами про чоловіка Володимира поділилася і дружина Тетяна Схаб, яка була присутня із двома маленькими донечками, розповідає ПІК.

Усі 14 учасників-богатирів були у футболках із зображенням нашого воїна-захисника Володимира Бучинського.

Після п’яти богатирських вправ перемогу здобув представник Долинщини Руслан Василів.

387774489 710794931081936 6201252566792218074 n scaled

Володимир Бучинський народився 8 вересня 1982 року. Жив у Івано-Франківську. Був власником магазину спортивного харчування.

“Володю я знав особисто багато років: привітний, добрий, щирий, завжди усміхнений та готовий прийти на допомогу в будь-який момент. Володя любив Україну, наш Івано-Франківськ, в якому жив, та свою роботу, пов’язану зі спортом. Саме це нас і здружило“, — поділився спогадами про Володимира керівник Івано-Франківського обласного осередку всеукраїнської громадської організації “Федерація стронгмену України” Назарій Павлів.

З перших днів повномасштабної війни Володимир Бучинський став на захист кордонів України. Про це згадує його тесть — Ярослав Схаб:

“Не можу змиритися, що його вже немає. Мого зятя: найкращу людину, люблячого татуся. Добровольця, який у перший день війни пішов, сказавши: йду боронити вас, рідних і свою Україну. Володя не повернувся”.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено