Івано-Франківськ

Об’єднання потенціалу ІФНТУНГ з ключовими галузевими компаніями: на Прикарпатті розпочався Міжнародний нафтогазовий форум (ФОТО)

Оскільки конференція присвячена проблематиці енергетичного переходу, то й гасло конгресу відповідне – «Нові технології – чиста енергія».

DSC 0001 scaled

13 жовтня на Івано-Франківщині розпочався 6-й Міжнародний паливний конгрес.  Масштабний захід відбувається в межах Міжнародного нафтогазового форуму «Нафтогазова енергетика-2023», присвяченого проблематиці енергетичного переходу.

DSC 0008 scaled

Паливний конгрес, що відбувається 12-14 жовтня 2023 року на Прикарпатті, організували студентське відділення SPE ІФНТУНГ, Інститут нафтогазової інженерії, Центрально-українська секція SPE  за підтримки Платформи Deep, Групи Нафтогаз, АТ «Укргазвидобування», розповідає ПІК з місця події. 

DSC 0004 scaled

Науковий захід приурочений потенціалу ІФНТУНГ, напрацьованому новою командою в рамках розвитку співпраці між НАК «Нафтогаз», галузевими і профільними міністерствами і відомствами, провідними вітчизняними та іноземними нафтогазовидобувними, сервісними компаніями, науково-освітніми та навчальними закладами, професійними спілками, знаними фахівцями й експертами.

DSC 0003 scaled

Програма форуму передбачає: урочисте та пленарне засідання, круглі столи щодо актуальних проблем видобутку газу з ущільнених колекторів, методів підвищення нафтогазоконденсатовилучення з виснажених родовищ природних вуглеводнів, водневих технологій, геотермії та декарбонізації, сьогодення та створення енергетичного хабу в західному регіоні як безпекового елемента Європи.

Тематика доповідей стосуватиметься новітніх технології для підтримки енергетики майбутнього; майбутнього водневої економіки, розвитку галузі відновлюваної енергетики, декарбонізації, новітніх методів збільшення видобутку газу, турботи про навколишнє середовище тощо.

Довідково:

Міжнародний паливний конгрес збирає професіоналів та студентів разом, щоб обговорити актуальні питання нафтогазової індустрії.

Це міжнародний науковий захід, метою якого є обмін знаннями і досвідом між студентами, спеціалістами галузі та науковцями, шляхом проведення публічних виступів, дискусій, вікторин, а також обговорення результатів наукової діяльності студентів, представлених у формі доповідей та стендів. Захід сприятиме формуванню нових ідей та створенню альтернативних рішень певних технічних проблем.

VI int

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено