Івано-Франківськ

Півтисячі гостей та 8-поверховий торт: як експравоохоронці зі Львова весілля гуляли (ФОТО)

Відео святкування в соцмережах оприлюднила сама наречена, однак після скандалу – обмежила доступ до своїх акаунтів.

Півтисячі гостей та 8-поверховий торт: як експравоохоронці біля Львова весілля гуляли (ФОТО)

Експрокурор та колишня працівниця ДБР біля Львова відсвяткували пишне дводенне весілля. Співали для молодят та гостей Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт “Дзвони сонця”, а ведучим був шоумен Григорій Решетнік. А на другий день розважав гостей DZIDZIO. Про це повідомляє видання Lviv.media, пише ПІК.

“Журналісти видання з’ясували, що 7-8 жовтня у п’ятизірковому комплексі Emily Resort, розташованому неподалік Львова, відсвяткували весілля колишній прокурор Печерської прокуратури Києва Ростислав Ільницький та колишня працівниця відділу кадрів Територіального управління ДБР у Львові Роксолана Москва. А 8-поверховий торт для молодят міг коштувати близько 100 тисяч гривень”, – йдеться у повідомленні. 

Півтисячі гостей та 8-поверховий торт: як експравоохоронці біля Львова весілля гуляли (ФОТО)

У перший день святкування були присутні понад 300 гостей. На другий день кількість гостей збільшилась до 500. Зазначається, що журналісти кілька разів намагалися дізнатись про вартість церемонії у Ростислава Ільницького, а заразом і про походження цих коштів, однак він не відповідав на запити.

Так само проігнорувала запитання ЗМІ мати нареченої Богдана Москва, яка має адвокатську практику у Львові. Також до видання Lviv.Media телефонував батько нареченого Василь Ільницький, який просив не публікувати розслідування, посилаючись на те, що він багато допомагає армії.

В обох молодят батьки – не бідні люди, і проводити весілля у воєнний час не заборонено. Однак виникають питання про доречність настільки пишної церемонії та гулянь під час війни…

До слова, наречену звільнили з Державного бюро розслідувань у березні 2022 року, однак згодом вона оскаржила звільнення у суді. У вересні 2022 року Восьмий апеляційний адміністративний суд поновив її на посаді та стягнув на її користь 231 тисячу гривень “за вимушений прогул”. 

Наречений Ростислав Ільницький 2019 року був у Радехові, що на Львівщині, заступником місцевого прокурора. Після цього начебто претендував на посаду прокурора Херсонської області, а кілька місяців тому він за власним бажанням звільнився з посади прокурора прокуратури Печерського району Києва. Ким і де зараз працює Ростислав Ільницький невідомо. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено