Івано-Франківськ

Козловський зізнався, чи забирає у нього Кондратюк військову зарплату

Артист звертався з проханням до колишнього продюсера тимчасово зупинити грошові стягнення.

Козловський зізнався, чи забирає у нього Кондратюк військову зарплату

Український співак Віталій Козловський, який зараз служить у лавах ЗСУ прокоментував, як і чому його колишній продюсер Ігор Кондратюк забирає у нього всю зарплату військового.

 Він пояснив, що щомісяця з його зарплатні стягується певний відсоток коштів на погашення виконавчих повноважень. Зокрема, гроші переказуються на користь Ігоря Кондратюка, а також в держбюджет на погашення штрафу. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

“Усвідомлення цього на передовій сприймається зовсім інакше, ніж на цивілці. Бо велику кількість потреб ми з хлопцями закривали терміново самі, скидаючись. У кого рідні на війні, мене зрозуміють. Мусив розвести руками і пояснювати ситуацію своїм, бо скидатись було вже нічим”, – прокоментував Козловський.

Артист говорить, що до Ігоря Кондратюка зверталися з проханням під час проходження військової служби тимчасово зупинити стягнення, однак продюсер відмовив.

Сам Кондратюк зазначив, що кошти у Козловського списує виконавча служба через порушення авторського права. Продюсер різко порадив своєму екс-підопічному краще пояснити, чому ж він раніше не виплачував борг.

“Твою зарплату забирає виконавча служба, неук, за те, що ти – рецидивіст з порушень авторського права. Ти напиши допис про те, чому не віддав судові борги раніше”, – написав Кондратюк у соцмережі.

23f3ffe6a49c0028ca1fd9d9d3404ed3 scaled

До слова, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк зі скандалом розірвали співпрацю та судяться вже понад 10 років. Річ у тім, що артист після розірвання контракту продовжив співати пісні, права на які були в його колишнього продюсера. Як розповів артист, він вже сплатив Кондратюку мільйон гривень, наразі винен йому ще два мільйони.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено