Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. Дубль Хоми приніс довгоочікувану перемогу “Прикарпаттю-ЗСУ” (ВІДЕОогляд)

Для "Прикарпаття", яке не програє вже вісім матчів (щоправда, вигравши лише два в серії - шість нічиїх), це був серйозний

1697988194 1604

В Івано-Франківську сьома команда групи А приймала п’яту. Підопічні Мельничука у гостях грають досить вдало. У попередніх трьох виїзних матчах чернівчани набрали 7 очок.

Господарі активно розпочали гру і вже у дебюті відкрили рахунок. Відзначився найкращий бомбардир “Прикарпаття” Андрій Хома, який зі штрафного потужно пробив у дальній кут – 1:0. Безумовно, цей гол стане окрасою всього туру. Відігратися до перерви “Буковина” не змогла.

На початку другого тайму було багато боротьби, але не вистачало конструктиву у заключній тертині поля. В середині тайму знову проявив себе Хома, який відірвався від Цурупіна і пробив повз голкіпера – 2:0. Це вже десятий гол Андрія у цьому сезоні. Наприкінці зустрічі після подачі з кутового Кирило Пасічник скоротив відставання у рахунку – 2:1. На більше у гостей вже не вистачило часу.

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 13 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Буковина» (Чернівці) – 2:1 (1:0)
Голи: 
Хома (12, 65) – Пасічник (86).

22 жовтня 2023 року. 14:00, Івано-Франківськ, стадіон “Рух”. + 18 С. Арбітр: І.Сташук (Чернігів).

Прикарпаття: Бобинець, Шинкаренко, Демків, Швець, Француз, Рудюк (Сьомка, 77), Соловйов, Бучакчийський (Геник, 77), Михальчук, Цюцюра (Барчук, 84), Хома (Титов, 90). Запасні: Герич, Дмитрук, Матушевський, Радульський, Романов.
Буковина: Пономаренко, Д.Рябий, Новотрясов, Пасічник, Данилюк, Пець (Фарасєєнко, 26), Цурупін, Глагола (Духота, 66), Чайковський (Прокопчук, 66), Палагнюк, Скотаренко (Паламарчук, 66). Запасні: Степаненко, Закорський, Власенко, Емре, Митрик, А.Рябий, Червінський, Штифанович.

Попередження
: Чайковський (13), Д.Рябий (55), Паламарчук (70).

Результати інших матчів 13-го туру, а також турнірна таблиця Першої ліги України:

2 11 scaled

Читайте також у рубриці ПІК-СПОРТ: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено