Івано-Франківськ

“Ви всі звірі”: у Польщі четвертий день шукають чоловіка, який вбив свого шестирічного сина (ФОТО)

Після вчинення злочину чоловік втік до лісу та залишив таємничу записку, у якій назвав всіх звірами.
image 7

Фото чоловіка за декілька днів до вбивства / Pomorska Policja

Вже четвертий день у Польщі тривають пошуки 44-річного військового, якого підозрюють у вбивстві свого 6-річного сина.

Повідомляється, що він має всі навички для успішного виживання у диких умовах. Наразі поліція проводить його пошук всіма доступними методами – як з землі, так і з повітря, пише 24 Канал.

У п’ятницю 20 жовтня у Гдині мати знайшла труп своєї 6-річної дитини. Підозрюваним у вбивстві хлопчика вважається 44-річний батько дитини, військовий Гжегож Борис. Одразу після вчинення злочину чоловік прихопив з собою речі для виживання та втік до ландшафтного парку Труймясто. З собою він також взяв ніж, яким, ймовірно, було скоєно вбивство.

Правоохоронці також знайшли на місці злочину написану від руки записку. У ній йшлося:”Вибачте за все, ви всі звірі”. Лист потрапив до слідчої справи, а наразі проводиться графологічна експертиза.

“Прокуратура вже провела розтин тіла хлопчика та повідомила, що причиною смерті став геморагічний шок, поєднаний з гіпоксією головного мозку, внаслідок масивного крововиливу з пошкоджених великих кровоносних судин в обширну різану рану шиї”, – йдеться у повідомленні.

image 1 1

Правоохоронці уже четвертий день шукають військового у складній лісистій місцевості як з землі, так і з повітря. Поліція залучила до операції гвинтокрил, який літає над потенційним регіоном перебування чоловіка. Також залучено пошукових собак.

Доступ до ландшафтного парку Труймясто для відвідувачів декілька разів закривали – щоб не стерти сліди і не турбувати офіцерів у дії.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено