Івано-Франківськ

На Прикарпатті представили посібник кращих практик для організації фестивалів

У формі путівника розробили набір кращих практик проведення традиційних фестивалів для громад Польщі та України.

photo 5303279769057611916 y scaled 1

На Прикарпатті представили навчальний путівник «Традиційні фестивалі: кращі практики». Це посібник, у якому зібрані практичні, корисні поради для організації будь-якого дійства, зокрема фестивалів, повідомляє ПІК.

Його напрацювали в межах проєкту «Фестиваль – стала ініціатива та ефективний інструмент промоції історичної та культурної спадщини у прикордонних регіонах України та Польщі», що реалізовує громадська організація «Прикарпатська інформаційна корпорація» в партнерстві з Косівською міською радою та урядом гміни Соліна (Польща).

«Ми в рамках проєкту здійснили обмінні навчальні поїздки, круглі столи, фестивалі у Косові та Шепоті, презентували національний традиційний продукт Косівщини – сирний коник. Наш проєкт успішний, вже підходить до завершення й ми хочемо поділитися тими сталими речами, які залишилися після проєкту, тим що буде корисно для обох громад» , – сказала голова громадської організації «ПІК», керівниця проєкту Оксана Камінська.

Інформацію для укомплектування путівника брали з різних джерел, та з власного досвіду гміни Соліни й в різних ситуаціях можна їх використовувати. 

У посібнику розповідається як прописувати цілі та планувати фестиваль, як скласти бізнес-план, як визначити цільову аудиторію та правильно вести промоцію заходу, як співпрацювати з органами влади, залучати громадськість тощо.

Детальніше знайомитися із путівником можна за посиланням.

Примітка: створено та підтримано за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва європейського інструменту сусідства Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Назва проєкту – «Фестиваль – стала ініціатива та ефективний інструмент промоції історичної та культурної спадщини у прикордонних регіонах України та Польщі». За зміст несе відповідальність лише ГО «Прикарпатська інформаційна корпорація» і він не відображає позиції Європейського Союзу.

Детальніше про фестиваль читайте у групі “Смак з Косова”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено