Івано-Франківськ

Псевдоволонтера з Калуша мобілізували до війська: суд зупинив провадження у справі

Віталія Хемича підозрюють у привласненні понад 1 млн грн благодійних внесків на підтримку ЗСУ.

Псевдоволонтера з Калуша мобілізували до війська: суд зупинив провадження у справі

Суд зупинив провадження у справі псевдоволонтера з Калуша Віталія Хемича: обвинуваченого мобілізували до війська. Про це повідомили 25 жовтня під час судового засідання у Калуському міськрайонному суді, пише ПІК з посиланням на Суспільне.

“Наразі обвинувачений Віталій Хемич призваний на військову службу за контрактом під час мобілізації у військову частину А4247. Cуд вважає за доцільне зупинити судове провадження щодо обвинуваченого до його звільнення з військової служби”, — сказала суддя Олександра Кардаш.

Сам Хемич на слухання справи не прийшов.

Нагадаємо, що 19 вересня Калуська прокуратура повідомила про підозру калушанину, який привласнив понад один млн грн благодійних внесків на підтримку Збройних сил України.

Підозрюваний Віталій Хемич є сином підприємця та ексдепутата Калуської міської ради Ігоря Хемича. Після того, як обдурені люди почали поширювати інформацію про псевдоволонтера, Хемич опублікував відеозвернення у Facebook, в якому зізнався, що є залежним від азартних ігор. Також чоловік попросив вибачення у тих, в кого виманив гроші. 

28 вересня Віталій Хемич вийшов із СІЗО після внесення застави у сумі 198 480 грн.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено