Івано-Франківськ

“Алєг, ти що плачеш”: у Мережі з’явилися меми про “напад” на зрадника Царьова

Спочатку російські пропагандисти повідомляли, що його нібито "підрізали", а потім почали заявляти про "вогнепальне поранення".

"Алєг, ти що плачеш": у Мережі з'явилися меми про "напад" на зрадника Царьова

У тимчасово окупованому Криму на зрадника України Олега Царьова нібито здійснили замах. Після цього Мережа вибухнула мемами. Зокрема, згадали й те, як Царьов не знав, коли розпочалася Друга світова війна, пише ПІК.

У мережі припускають, що після Царьова можуть ліквідувати ще когось зі зрадників України. Натякають користувачі й на прихвостня Кремля Іллю Киву, який відкрито підтримує російську агресію.

“Російські телеграм-канали почали повідомляти, що на зрадника України Олега Царьова нібито скоїли “замах”. Біля його будинку в Криму вночі бачили багато поліцейських та карети швидкої. Окупанти згодом заявили, що Царьов перебуває у “дуже важкому стані”. Рідні колаборанта повідомляють, що у нього нібито двічі стріляли”,йдеться у повідомленні 24 каналу.

Тим часом у Кремлі неохоче коментують “напад” на Олега Царьова. Речник Путіна Дмітрій Пєсков коротко заявив, що нібито “не має інформації про замах” на колаборанта.

2420323 16573561 scaled image 1 1 scaled image 2 1 scaled image 3 1 scaled image 9

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено