Івано-Франківськ

Посол Канади в Україні розповіла Марцінківу про свої враження від Франківська (ФОТО)

Мер міста разом із пані послом Наталкою Цмоць обговорили співпрацю з Канадою.

Посол Канади в Україні розповіла Марцінківу про свої враження від Франківська (ФОТО)

Новий Посол Канади в Україні пані Наталка Цмоць зустрілася з міським головою Франківська Русланом Марцінківим. Він подякував канадському народу за постійну підтримку України, пише ПІК.

“Івано-Франківськ зацікавлений у партнерстві з містами, де є активна українська діаспора. Насамперед в міжнародних зв’язках та набутті нових міжнародних партнерів. Нам цікаво співпрацювати в торговельному напрямку, ІТ-секторі, галузі машинобудування. Дуже важливо розширювати свої партнерські зв’язки в межах вже діючих проектів”, – зазначив Марцінків у Фейсбук.

Пані Цмоць цікавилась науковими дослідженнями, котрі проводяться у наших університетах. Адже в Канаді подібний підхід. Також на зустрічі говорили про переселенців та релокований бізнес. До речі, наразі у Франківську –  79 релокованих підприємств та 41 тисяча внутрішньо переміщених людей. 

“На завершення пані посол поділилась своїми враженнями про Івано-Франківськ. Каже, що місто компактне, спокійне та розмірене. Щиро дякую за візит. Був радий знайомству”, – додав очільник міста.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено