Івано-Франківськ

Шкутяк склав повноваження: у Марцінківа відтепер новий заступник

У п'ятницю, 20 жовтня, відбулося 38-ме пленарне засідання сесії Івано-Франківської міської ради, яке відзначилось важливими рішеннями для громади.
393802024 846583683828870 5226190404239101908 n
Заступник міського голови Петро Шкутяк. Він нещодавно звільнився з лав Збройних сил України в запас. Ніс службу на передовій понад рік. Повернувшись, вирішив, що повинен пройти довгий шлях адаптації, інформує ПІК.
«Я 14 місяців перебував на службі, і багато з цього часу в зоні бойових дій. Відповідно ці події не можуть не вплинути на особисте життя. Дуже важко пояснювати, однак після таких подій адаптація повернення назад займає багато часу. Я пробував повернутися на роботу після мого звільнення в запас і зрозумів, що мені ще рано і тяжко. Тому звернувся з заявою до міського голови з тим, щоби звільнитися з займаної посади», – виступив із трибуни заступник міського голови Петро Шкутяк.
З трибуни Петро Шкутяк подякував міському голові за достойні політичні рішення. Згадав, як після останніх виборів, під час яких він був головним опонентом Руслана Марцінківа, програвши йому, отримав неочікувану пропозицію – посаду його заступника. Зараз Петро Шкутяк змушений піти. Кандидатом на вакантну посаду міський голова називає 32-річного Святослава Никоровича.  
«Тут багато чого було сказано те, що я хотів розказати з мікрофона. Це за індустріальний парк, звичайно. Це треба зробити і довести цю справу до логічного кінця. І це сфера діяльності саме цього департаменту. Друге – якщо на виконкомі я займався тим, що пробував повернути в Україну деякі картини видатної художниці. Третє – це Міжнародне партнерство, якого, мені здається, недостатньо, а в цих умовах його треба наростити і зокрема шукати міста-побратими по всьому світі. По всіх материках. І зараз є такі можливості»,  представив себе кандидат на посади заступника міського голови Святослав Никорович.
За кандидатуру Святослава Никоровича депутати проголосували майже одноголосно.
393802024 846583683828870 5226190404239101908 n 1
Загалом, резюмує міський голова, 38-ма сесія Івано-Франківської міської ради видалася результативною та багатою на прийняття ефективних рішень.
«Найважливіше – це підтримка наших військових. Це те, що всі, хто має статус учасника бойових дій ми будемо оплачувати комунальні послуги. Уже хлопці отримують ті, що воюють з 24-го лютого, і тому вони мають також отримувати ці кошти на ЖКГ. Решта будуть отримувати по 3 тисячі гривень, хто ще не має статусу УБД. Тому я надзвичайно вдячний, що всі долучилися до цього питання, і проголосували. Також на цій сесії ми уточнювали бюджет і знову ж таки уточнили кошти на наших військових – близько 90 млн ми виділили коштів саме на потреби наших військових частин. Також були важливі питання життєдіяльності міста»,підсумував результати засідання Івано-Франківський міський головаРуслан Марцінків. 
golova scaled
Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено