Івано-Франківськ

“Краєвиди, на які ми не заслужили”: у Калуші відкриється виставка світлин з фронту

У Калуші 8 листопада відкриється виставка фото з розвідувального "Крила".

398310534 727181186110587 3067114385372338641 n scaled

У Калуші відкриється персональна виставка калушанина, аеророзвідника Владислава Німака.

Про це інформує Калуська міська рада, пише ПІК.

Із листопада минулого року Владислав виконує завдання у Запорізькій області. Займається дешифруванням, аналізом польотів і виявленням “чогось цікавого” серед багатогодинних польотів “мавіком”,  розвідувальним крилом або бомбардувальником.

“Безпілотники мають різні камери. Іноді це можуть бути прості цивільні камери чи екшн камери, типу gopro. Головне те, що відбувається зйомка і фіксація різних моментів. І часто ці моменти неймовірно красиві. Складається враження, що всі ці осколки, всі ці ями, окопи, руїни, посадки хочуть нам щось сказати. Точніше, закричати! І якомога страшніше закричати! На жаль, станом на сьогодні, на цих полях і галявинах бігають не хлопці та дівчата з України, а “панаєхавша орда з московії”, яка не зрозуміло чого сюди прийшла”, – відгукується про свою виставку автор.

Кадри, які представлені на виставці, обрані Владом серед багатотисячних фото- та відеоархівів, зроблених підрозділом, де він служить. 88% матеріалу в галереї — це окуповані території, ще 12% — сіра зона.

“Безумовно, ці землі будуть повернуті Україні і обстріли також припиняться.  А сьогодні ми маємо цікаву можливість поспостерігати за окупованими територіями і побачити, що там відбувається”, – упевнений Владислав Німака.

Виставка відкриється 8 листопада, в меморіальному музеї «Калуська в’язниця» (м. Калуш, вул. Д.Січинського, 5). Початок о 15:00.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено