Івано-Франківськ

На Мар’їнському напрямку українські захисники відбили 13 ворожих атак: зведення Генштабу

Триває шістсот двадцять п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

399615546 686355867010828 8192327402339296239 n scaled

За добу, що минає, дев’ятого листопада, на фронті відбулося 59 бойових зіткнень. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Про це йдеться у зведенні Генштабу, пише ПІК.

Головне із зведення:

  • На Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки, північно-східніше Петропавлівки, Іванівки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де наші воїни відбили сім атак.
  • На Лиманському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах Новоєгорівки та Серебрянського лісництва Луганської області. Завдав авіаційних ударів в районах Червоного Ставу Харківської області; Сіверська, Верхньокам’янського, Спірного Донецької області.
  • На Бахмутському напрямку наші захисники відбили 10 атак окупантів в районах  Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів штурмові дії східніше Новокалинового, Степового, Авдіївки, Сєверного, південніше Тоненького Донецької області. Тут Силами оборони відбили 21 атаку.
  • На Мар’їнському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де українські воїни відбили 13 атак.
  • На Шахтарському напрямку загарбники, за підтримки авіації, вели безуспішні штурмові дії біля Старомайорського Донецької області.
  • На Запорізькому напрямку ворог вів штурмові дії поблизу Роботиного Запорізької області, успіху не мав. Завдав авіаційного удару в районі Новоданилівки Запорізької області.
  • Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також протиповітряна оборона знищила п’ять ударних БпЛА “Shahed-136/131” та  одну керовану авіаційну ракету Х-59.
  • Підрозділами ракетних військ уражено 8 артилерійських засобів, пункт управління, 3 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, засіб протиповітряної оборони та чотири станції радіоелектронної боротьби противника.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено