Івано-Франківськ

П’яна ДТП у Києві: прокуратура просить для Ступки три роки тюрми

Йдеться про аварію, яку скоїв в нетверезому стані актор Остап Ступка 4 квітня 2023 року в Голосіївському районі Києва.

2966981

Сьогодні, 14 листопада відбулися судові дебати у справі про ДТП, скоєну навесні цього року актором Остапом Ступкою.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Пресслужба прокуратури не називає ім’я підозрюваного, але за всіма даними йдеться про аварію, скоєну нетверезим актором Остапом Ступкою 4 квітня 2023 року у Голосіївському районі Києва.

“Дорожня пригода сталася 4 квітня у Голосіївському районі Києва. За даними слідства, водій автомобіля Range Rover, рухаючись по вул. Федорова у напрямку перехрестя з вул. К. Малевича, виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на припаркований на вулиці Mitsubishi. Внаслідок ДТП чоловік, який перебував у легковику, отримав травми та був госпіталізований”, – йдеться в повідомленні.

Попередньо подія була кваліфікована за ч. 1 ст. 286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження), але експертиза встановила, що постраждалий зазнав тяжких ушкоджень, і кримінальне провадження перекваліфіковано на ч. 2 ст. 286-1 КК України (у цій частині йдеться про тяжі тілесні ушкодження і, відповідно, передбачено більший термін покарання)

“Прокурор в дебатах просив визнати обвинуваченого винним у пред’явленому обвинуваченні за ч. 2 ст. 286-1 КК України та призначити йому покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 5 років. Після виступу сторін у судових дебатах суд оголосив перерву перед останнім словом обвинуваченого. Наступне судове засідання призначене на 23 листопада 2023 року“, – повідомили в прокуратурі.

Читайте також на тему: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено