Івано-Франківськ

Обирайте надшвидкий сервіс вантажних перевезень в Україні

Компанія CarGo перевозить промислове та торгове обладнання, допомагаємо з квартирними та офісними переїздами.

На ринку України працюють великі та середні транспортні компанії. Багато з них здійснюють функцію вантажного таксі та є беззаперечними лідерами у цій галузі. Але в таких компаніях часто не дуже вигідні умови для клієнта. В одних замовлення автомобіля можливе лише за попередньою домовленістю.

В інших компаній мінімальне замовлення складається з 2 годин роботи та 1 години подачі, що значно збільшує вартість.  А якщо час шляху перевищено на 15 хв, то треба платити за цілу годину, у кращому випадку — за пів години понад. Іноді обов’язкова оплата послуг вантажників, а в міжміських перевезеннях потрібно сплачувати дорогу в обидві сторони.

1658932116 ee9956a8c92c5152cc49

Чому клієнти вибирають CarGoo

Компанія CarGoo допоможе кожному клієнту з будь-яким питанням, яке пов’язане із транспортними перевезеннями. У наявності – велика автомобільна база вантажністю від 500 до 1500 кг. Є фургони, бортові та тентовані вантажівки, суцільнометалеві фургони.

CarGoo — це сучасний сервіс для замовлення вантажоперевезень онлайн. У кілька кліків на сайті ти можеш оформити замовлення вантажних перевезень, відразу дізнатися про його вартість.

Ще кілька переваг:

  • Можеш замовити подачу транспорту як попередньо, так і терміново, на зараз.
  • Ціни на вантажні перевезення залежать не лише від часу, а й від кілометражу. Коли автомобіль стоїть на розвантаженні клієнт платить тільки за час похвилинно.
  • Вартість мінімального замовлення — 330 грн. Воно складається з 30 хв та 5 км шляху. Усі додаткові кілометри та хвилини, що перевищують зазначений ліміт, оплачуються відповідно до тарифу обраного автомобіля.
  • Подача вантажного транспорту безкоштовна
  • У міжміських перевезеннях або по області (понад 100 км) клієнт оплачує дорогу тільки в один бік і розрахунок відбувається за загальним кілометражем. Ціна за км – від 20 грн.

Завдяки цим перевагам вартість послуг CarGoo на 5-10% нижча, ніж у конкурентів.

Сервіс надає великі можливості та економить гроші клієнта, а ще простий та зручний. Використовуйте усі ці переваги: замовляйте вантажне таксі у CarGoo!

349320346 937628724231205 8263648836125287076 n scaled

Як зробити замовлення вантажного таксі

Для того, щоб замовити вантажні перевезення по Україні потрібно скористатися формою замовлення на сайті. Від вас не потрібні зайві телефонні дзвінки або листування. Все просто: заповнити форму для розрахунку вартості перевезення, якщо ціна підходить – оформляйте замовлення.

При замовленні потрібно вибрати необхідний за параметрами автомобіль та вкажи бажаний час та дату подачі. Потім отримати сповіщення з даними водія. Бус прибуде вчасно, а якщо це термінове замовлення, водій вкаже орієнтовний час прибуття. Це може бути 5, 10 чи 15 хв.

Якщо дороги завантажені й водій спізнюється, то замовник буде про це повідомлений. Буде обраний оптимальний маршрут, щоб уникнути можливих заторів та доставка була здійснена максимально швидко. Ви можете відстежити прибуття авто та його рух під час транспортування. У CarGoo є служба підтримки, куди завжди можна звернутись у разі потреби.

244267166 111529824626235 8799168367716557411 n

Послуги вантажного таксі

Сервіс доступний у багатьох містах України: Львові, Луцьку, Івано-Франківську, Рівному, Вінниці, Чернівцях, Хмельницькому, Тернополі, Сумах, Кременчуці, Кривому Розі, Житомирі, Білій Церкві, Харкові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі та інших.

Компанія CarGo перевозить промислове та торгове обладнання, допомагаємо з квартирними та офісними переїздами. Цілодобово вантажні таксі готові виконати перевезення:

  • обладнання та матеріалів
  • домашніх та офісних меблів
  • холодильників, телевізорів, пральних машин та іншої техніки
  • автомобільних запчастин
  • особистих речей
  • харчових продуктів

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено