Івано-Франківськ

На Закарпатті двоє чоловіків намагалися перепливти Тису: “озброїлися” дитячим колом (ФОТО)

Двоє чоловіків зібралися ризикнути життям, незаконно перетнувши кордон.

401857922 674736184836814 2709332441501504894 n scaled

На Закарпатті прикордонники затримали двох чоловіків, які хотіли незаконно потрапити до Румунії.  Щоб це зробити, зловмисники вирішили перепливти річку Тиса.

Один із плавців є жителем Закарпаття, інший приїхав з Полтавщини, повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби. 

“Закарпатець пообіцяв своєму товаришеві супроводити його в сусідню країну. З цією метою він забезпечив полтавчанина гідрокостюмом та «надійним» плавзасобом – надуваним дитячим колом, а щоб він не сумнівався, що стрімку та бурхливу гірську річку із потужною течією зовсім легко подолати, себе закарпатець убезпечив надувними дитячими нарукавниками із рожевими фламінго”, – йдеться у повідомленні.

До слова, глибина Тиси на напрямку, який обрали чоловіки, сягає чотирьох метрів, а ширина – майже 50 метрів. У річці вже потонули майже два десятки чоловіків.

За таку свої послуги закарпатець планував отримати $3200. На чоловіків склали протокол про адмінпорушення. Окрім цього, прикордонники повідомили про дії чоловіків до Нацполіції.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено