Івано-Франківськ

Підбірка найкращих гітар Cort

На основі аналізу якості, ціни та відгуків користувачів був складений рейтинг найкращих гітар бренду Cort, який заслуговує вашої уваги.

1112221

Розмаїття брендів та моделей на ринку робить вибір акустичної гітари доволі складним завданням. Один з найвидатніших виробників гітар у всьому світі – компанія Cort, чиї заводи розташовані в Китаї та Індонезії, а головне управління знаходиться в Південній Кореї. Цей бренд виробляє акустичні гітари та електробаси високої якості, які доступні для широкого споживача. Продукція компанії також представлена в Україні, за рахунок чого придбати класичну гітару Корт в Києві не складає проблеми. Слоган бренду – “створено музикантами для музикантів”.

Музичні інструменти Cort відзначаються такими особливостями:

  • виготовлення виключно зі спеціальної деревини високої якості;
  • все моделі мають продуману форму корпусу;
  • гарна якість збірки всіх моделей;
  • відданість традиціям виготовлення інструментів;
  • постійне вдосконалення та розвиток технологій.

Це все обумовило високу популярність продукції на світовому ринку. По якості вони вільно конкурують з моделями топових брендів представлених на цій сторінці – https://guitarhouse.com.ua/ru/bas-hitary-yamaha/.

Кращі моделі від компанії Cort

На основі аналізу якості, ціни та відгуків користувачів був складений рейтинг найкращих гітар бренду Cort, який заслуговує вашої уваги.

Cort AC100 Semi Gloss

Покращена традиційна модель акустичної гітари Cort AC100 Semi Gloss із модернізованим резонансом та аутентичним класичним звучанням. Успішне поєднання різних порід деревини створює традиційний, глибокий та ніжний звук. Верхня дека виготовлена з ялини, яка має ідеальний баланс міцності та гнучкості. Це пояснює надзвичайну популярність використання цієї деревини як матеріалу для верхньої деки акустичних гітар. Завдяки універсальному характеру звучання акустична гітара Cort ідеально підходить для різних музичних жанрів та стилів гри. Нижня дека виготовлена з червоного дерева.

Cort AD810-OP

Акустична гітара входить до серії Cort Standard. Корпус має форму дредноут та виготовлений з червоного дерева. Верхня дека з ялини забезпечує резонансне звучання, яке з часом тільки покращується. Гриф з червоного дерева створює ідеальний баланс тону та стійкісті строю. Рукоятка має ластівчине хвостове кріплення до корпусу, що підвищує надійність з’єднання.

Cort SFX-10 ABR

Гітари серії SFX мають тонкий корпус, що забезпечує максимальний комфорт під час гри. При цьому звучання інструменту дуже якісне. Майстри компанії CORT спеціально створили зігнуту нижню деку, щоб забезпечити повноцінну проекцію звуку. Електроакустична гітара SFX10 ABR поєднує в собі сучасну електроніку Fishman з традиціями кращих акустичних інструментів від CORT. Гриф на гітар цієї серії має сучасний V-подібний профіль, що робить їх ідеальними для швидкої гри.

Cort AC160CFTL-NAT

Модель виступає еволюцію попередньої версії AC160CF, пропонуючи тонший корпус для забезпечення додаткового комфорту та мінімізації зворотного зв’язку. З використанням матеріалів преміум-класу та електроніки Fishman Isys Plus, цей інструмент вражає розкішним зовнішнім виглядом та ідеальним посиленням звучання нейлонових струн. Thinline-корпус гарантує максимальний комфорт гри як у сидячому, так і стоячому положенні, особливо цінний під час живих виступів. Безсумнівно, тонкий корпус робить звучання інструменту більш насиченим та упередженим.

Cort AF510 Open Pore

Акустична електрогітара середнього цінового діапазону з фолк-корпусом – це зменшений вестерн-дредноут з корпусом із червоного дерева та верхом із ялини. Інструмент володіє яскравим, впевненим та рівним звучанням. AF510 ідеально підходить для будь-яких музичних стилів, де використовується акустика: від блюзу та кантрі до авторської пісні біля вогнища. Відчуйте емоції з виразністю звуку, який пропонує ця чудова гітара від Cort.

Це кращі моделі корейського бренду, які вже змогли завоювати довіру тисяч музикантів в усьому світі.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено