Івано-Франківськ

Між Ізраїлем та ХАМАСом розпочалося чотириденне перемир’я

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галлант заявив, що інтенсивні бойові дії на Близькому Сході триватимуть щонайменше два місяці після тимчасового перемир’я.

photo 2023 11 23 19 07 13

У п’ятницю, 24 листопада, о 7 ранку між Ізраїлем та бойовиками ХАМАСу розпочалося чотириденне перемир’я, укладене за посередництва Катару.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Зазначається, що за кілька годин до тимчасового припинення вогню в ізраїльських містах, які межують із Газою, залунали сирени. Також повідомлялося про інтенсивний обстріл Гази. Армія Ізраїлю намагалася продовжити свою місію проти ХАМАСу настільки, наскільки це було можливо в останні години перед паузою.

За даними катарських посередників, о 16:00 буде звільнено 13 заручників, утримуваних у Газі, а потім невизначена кількість палестинських ув’язнених з ізраїльських в’язниць.

Очікується, що протягом наступних чотирьох днів буде звільнено щонайменше 50 жінок і дітей, в той час, як близько 190 залишаться в руках палестинських терористів.

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галлант заявив, що інтенсивні бойові дії на Близькому Сході триватимуть щонайменше два місяці після тимчасового перемир’я

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено