Івано-Франківськ

Як правильно вибрати букмекерську контору? Ліцензія та інші визначальні фактори

Роблячи вибір на користь певної букмекерської контори, завжди потрібно враховувати низку різних чинників.

1 11 scaled

Спорт у світі завжди тісно пов’язаний зі спортивними ставками, бо серед тих хто цікавиться спортивними змаганнями достатньо значна частина вболівальників не тільки полюбляє прогнози, а й часто бажає додати азарту власним коштом та ставить гроші на подію та її результат. Для таких гравців актуальним є вибір компанії зі спортивних ставок. Роблячи вибір на користь певної букмекерської контори, завжди потрібно враховувати низку різних чинників. Пропоновані види ставок, величина коефіцієнтів та платіжні методи завжди мають суттєве значення, як і загальна репутація букмекера. Має значення наявність мобільної версії для ставок онлайн, різноманітність акцій, що діють, бонусів і винагород, а також функціональність порталу в цілому.

Андрій Рубан, беттінг-експерт розділу ставки Meta, рекомендує звернутися до актуальних рейтингів та звертає увагу на низку критеріїв, які варто взяти до уваги при виборі беттинг-платформи.

Ліцензування

Отримання ліцензії, що діє, є обов’язковим для будь-якої букмекерської контори, адже це дозволяє їй працювати в рамках усіх належних законодавчих і нормативних актів, а також гарантує гравцям повну безпеку. Наявність державної реєстрації є покажчиком того, що інтереси та права користувачів захищені законом, а сама діяльність БК визнана повністю легальною. Співпрацюйте лише з ліцензованими конторами, щоб зберегти свій капітал та власну конфіденційність.

Якість сервісу

Компетентність служби підтримки та кількість доступних засобів зв’язку з експертами мають велике значення, тому що ви повинні мати можливість швидко отримати кваліфіковану допомогу у разі виникнення будь-яких проблем. Ознайомтеся з відгуками користувачів БК на тематичних порталах, щоб дізнатися більше подробиць про те, як працює технічна підтримка.

Рівень коефіцієнтів

Від величини коефіцієнтів у БК залежатимуть доходи гравців. Чим вищі коефіцієнти – тим більше грошей ви зможете отримати, роблячи прогнози на результат матчів. Краще порівняти кілька букмекерських контор, враховуючи розмір їх коефіцієнтів, а також різні варіанти ставок та доступні бонуси. Знаючи, які компанії пропонують найкращі коефіцієнти, гравець зможе отримати максимальну вигоду, збільшивши власні шанси на виграш.

Способи виведення коштів

Рекомендується робити вибір на користь платформ із широким асортиментом платіжних методів, щоб завжди мати можливість швидко вивести зароблені гроші або поповнити баланс. Найкращі БК пропонують такі варіанти:

  • Інтернет-банкінг;
  • Кредитні картки;
  • Цифрові та криптовалютні гаманці.

Бонусна програма

Щедрі бонуси часто залучають гравців, адже це чудова можливість примножити свій прибуток від ставок. Ви зможете отримати більше прибутку, приєднуючись до контор з великою кількістю акцій та нагород за активність на їх сайтах – в першу чергу, варто придивитися до платформ з вигідними вітальними бонусами.

Ретельно оцінюючи кожен фактор та порівнюючи умови різних контор, ви обов’язково знайдете оптимальний варіант саме для себе.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено