Івано-Франківськ

Скандал на кордоні: Порошенка знову не випустили з України

Він вважає, що прикордонники діяли не з власної ініціативи.

Скандал на кордоні: Порошенка знову не випустили з України

Прикордонники не випускають п’ятого президента України Петра Порошенка за кордон у відрядження до Польщі та США. Він назвав це “антиукраїнською диверсією”, пише ПІК.

“Те, що відбулося сьогодні на кордоні — це не дрібне шкідництво. Це — антиукраїнська диверсія. Це не просто перешкоджання дипломатичній роботі всієї моєї команди. А, на жаль, удар по обороноздатності України”, – написав політик у Фейсбук.

Порошенко показав на кордоні розпорядження голови Верховної Ради про його відрядження, але йому всеодно не дозволили виїхати з країни.

“Я далекий від думки, що прикордонники діяли за власної ініціативи. Кожен може сам здогадатися, хто ж скасував документ, підписаний спікером парламенту”, – додав він.

Цікаво, що раніше депутатка від партії “Європейська Солідарність” Іванна Климпуш-Цинцадзе повідомила, що спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук не підписує відрядження для закордонних міжпарламентських зустрічей.

Нагадаємо, що у 2022 році Порошенка також не випускали за кордон. Тоді лише 30 травня Порошенко з третьої спроби перетнув кордон України з Польщею. Підставою відмови у виїзді Порошенку прикордонники називали “проблему з підтвердженням дійсності дозвільного документа” – не зчитувався QR код.

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено