Івано-Франківськ

Стало відомо, в яких районах Прикарпаття у неділю через негоду немає світла

Все ще знеструмленими в області залишаються 35 населених пунктів. З них –18 повністю та 17 – частково.

2859031 u deyakih mikrorayonah ternopolya nemae svitla u chomu prichina scaled

Через снігову негоду станом на третє грудня немає світла в деяких населених пунктах Прикарпаття. 27 аварійних бригад працюють над відновленням електропостачання, пише ПІК.

“Наразі без електропостачання населені пункти Галицької, Рогатинської, Калуської територіальних громад та по 1 – в Долинській, Богородчанській та Верховинській ТГ”, – написала голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Вона додала, що на дорогах – ситуація контрольована, проїзд є. Натомість на річках спостерігається підйом рівня води через відлигу та опади. Найбільше – у річці Дністер на ділянці Галича – до 85 см.

“Через нічне посилення вітру, сьогодні, 3 грудня, зафіксовані вимкнення у мережах 0,4 кВ. Зокрема, в Калуській громаді 80 звернень, у Галицькій – 65, у Рогатинській – 87 звернень. Усі бригади зараз задіяні в роботах для відновлення електропостачання”, – повідомили у “Прикарпаттіобленерго”.

Якщо у вас відсутня електроенергія, подавайте заявку про знеструмлення на стартовій сторінці сайту під кнопкою «Вимкнення»: https://www.oe.if.ua/uk/shutdowns_table. Необхідно ввести свою адресу або номер особового рахунку та натиснути «Подати заявку про відсутність світла».

До слова, на Львівщині без світла майже 400 населених пунктів. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено