Івано-Франківськ

П’ять способів утеплити зимове взуття, щоб ноги не мерзли

Якщо утеплити зимове взуття таким способом, то ваші ноги залишатимуться сухими і в теплі.

П'ять способів утеплити зимове взуття, щоб ноги не мерзли

 Як можна швидко та легко утеплити взуття, щоб у морозну погоду не мерзли ноги: п’ять простих способів, пише ПІК з посиланням на ТСН.

  • Додаткові устілки. Це найуніверсальніший спосіб для утеплення зимового взуття. Устілки варто обирати з натуральних матеріалів, бо вони добре утримують тепло в морози. Також ідеальним варіантом стануть тепловідбивні устілки з фольгою. Але у такому випадку доведеться вибирати взуття на розмір більше, щоб вам було зручно.
  • Теплі шкарпетки. Напевно усі користуються цим способом для утеплення ніг. Щоб уникнути переохолодження, варто вибирати шкарпетки з натуральної вовни. Є ще чудовий варіант – це термошкарпетки, які також захищатимуть ваші ноги від холоду.
  • Суха гірчиця. Таким способом користувалися наші бабусі, тому його також можна перевірити. Для цього спочатку потрібно надіти першу пару шкарпеток, а потім другу, насипавши туди трохи гірчичного порошку.
  • Старі газети. Ще один дідівський метод, який, до речі, досить часто використовують професійні альпіністи. Такий лайфгак підійде на морозну суху погоду. Потрібно обгорнути ноги газетою, а потім поверх неї одягнути шкарпетки. Головне, щоб вони були з натуральних матеріалів, тоді це допоможе зберегти тепло ніг.
  • Герметизація. Такий спосіб підходить для того, щоб зробити ваше взуття водонепроникним. Для цього в магазинах продається безліч різноманітних кремів, спреїв та гелів, які відштовхують вологу і утримують тепло всередині. Для цього потрібно таким гелем чи спреєм обробити поверхню взуття, включаючи усі шви. І ваші ноги залишатимуться сухими та теплими.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено