Івано-Франківськ

ЗСУ атакують під Авдіївкою: тривають важкі бої (МАПА)

Наразі йдуть численні бойові зіткнення біля "коксохіму" і в промзоні.

GAddd cWMAAwH0y scaled

За даними американських аналітиків, українські війська нещодавно атакували позиції російських окупантів у лісі на південь від Степового.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW) від 4 грудня.

Аналітики зазначають, посилаючись на геолокаційні кадри, що російські війська просунулися в районі водосховища на північ від Авдіївки. Також повідомляється, що окупанти просунулися в межах Степового.

Російські військові блогери стверджують, що рф зміцнили контроль над позиціями в Степовому і навколо нього, а в районі Авдіївського коксохімічного заводу тривають важкі бої. За словами одного з блогерів, російські сили просунулися на 600 метрів у лісовій зоні на південний схід від Степового.

day 648 Avdiivka City 1536x1361 1 scaled

У звіті також згадується заява Генштабу ЗСУ про безрезультатні наступальні операції рф на схід від Новокалинового, Новобахмутівки, а також поблизу Авдіївки, Степового, Сєверного і Первомайського.

За інформацією американських аналітиків, українські війська нещодавно провели контрнаступальні дії в районі Авдіївки і станом на 1 грудня повернули втрачені позиції.

“На кадрах із геоприв’язкою, опублікованих 4 грудня, видно, як українські війська атакують російські позиції в лісі на південь від Степового приблизно 1 грудня”, — зазначили автори звіту.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено